Julmat!

Va till mamma och pappa idag och åt massa julmat =) de va väldigt gott. Är fortfarande väldigt mätt efter allting. trött är jag också,men de är ju inte så konstigt..har knappt sovit nåt i natt för micke vaknade i natt av att han frös massor,och feber hade han också..han hade tagit sprutan mot svininfluensan så de va därför..tyckte så himla synd om honom,han trodde han skulle dö,så ont hade han..Han grät och sa att han älskade mig å nova jätte mycket..stackars älsklingen. Sen ville ju såklart inte lill skruttan sova sen när jag skulle sova..men jag la ner henne i sin säng så fick hon ligga där å rulla runt tills hon somnade..Och klockan va väl närmare 03.00 innan jag somnade,sen gick man upp kl.09.00 idag..så jag e väldigt trött nu..blir nog en tidig kväll,eller de beror på vad som visas på tv:n..just nu kollar jag på Fritt Vilt 2,den e ruskigt bra..fast ettan är bättre =) men så är det väl för det mesta med filmer..ettan e alltid bäst..När vi kom hem från mamma å pappa så satte jag igång tvätt maskinen och tvättade novas pyjamas som hon kräktes ner igår kväll,hon kräktes massor..blev en hel pöl på hela täcket..stackars liten :( sen startade jag diskmaskinen,hade en jätte hög med disk..skönt att man har en maskin som sköter sånt..hade aldrig orkat att diska varje dag..Nova fick gå runt lite i gåstolen medans jag fixade allt..sen skulle jag byta hennes blöja och klä på henne sin pyjamas,då upptäckte jag en sak...De va fullt med massa kladd i hela hennes öga,i samma öga som hon har sitt bruna streck också..så jag ringde 1177 på en gång och sa som de va,blev rädd att det hade nåt med strecket att göra,men dom sa att de hade det inte. De va nog en ögoninflammation :( åhh nej stackars liten..jobbigt när man e så liten också..men dom tyckte inte att vi skulle komma in,utan vi skulle avvakta tills imorgon bitti,så skulle vi ringa ögonjouren så fick dom kolla på det..Hon måste ju få nåt mot det,men hoppas inte att hon får det på andra ögat också,för oftast så får man det på båda sa hon,de börjar alltid på ett. Så nu måste jag hålla rent hela tiden,å ta bort så fort det blir massa kladd..men just nu så sover hon,hon va så himla trött å ledsen så hon somnade ganska snabbt..men ingen feber hade hon alla fall,så de va skönt..men de kanske kommer,men hoppas inte de. Molly är hemma nu igen,hon fick följa med hem idag,nu är det slut på semestern =) hehe..men jag e glad att hon e hemma,de blir så tomt utan henne..de e ju faktiskt våran första bebis =D hon sover hon med nu :) borde ju egentligen sova jag med,men måste se klart på filmen först,sen ta en kvälls macka =) gott..

Stackars min älskling!


HEJ DÅ....

:(

Usch vad jag inte mår bra nu :( vägde mig nyss... Har gått upp 3 kg..vägde ju 61 först å tänkte
jag skulle ner till 58,men kom istället upp till 64..Hmm, inte alls kul..kan ju va för att jag åt
massa mackor för ett tag sen,men de tror jag inte..Har inte ätit nåt godis ikväll,för jag har inget.
Har faktiskt ätit massor av grönsaker,men va hjälpte de.. dags att bli en heffa igen kanske.
Kanske lika bra att skaffa en till liten plutt när man ändå börjar bli tjock..
Får väl se hur de blir med den saken...Funderar!!!


Tripp på stan!!

Sitter i soffan och har tänt massor av ljus i hela lägenheten,så mysigt så..varm å skönt,å alldeles tyst för micke jobbar å nova sover..precis som de ska vara..Jag njuter av lugnet =)

Har varit på stan med lilla mamma idag,vi shoppade lite och åt lunch på Rififi =) de va väldigt gott. Va och kollade in den nya Hello Kitty butiken..va väldigt dyrt,men tyckte inte att de va så himla mycket saker,va mest massa saker av samma sak..så de va lite tråkigt..men köpte alla fall ett par tofflor till mig själv. Har på mig dom nu faktiskt,väldigt varma å sköna, ett bra köp faktiskt. Köpte inte så mycke annat på stan..Jo en tjock tröja som är hur varm som helst. De va de jag handlade. Nova fick massor av saker..fast de är väl så de ska va..hon behöver ju kläder så, och de fick hon ju lite..så nu har hon ju ett tag framöver :) Va en tripp till babyland och Ikea också. Nova fick 2 st skallror av mamma, sen på Ikea så fick hon en mat stol..jätte fin,med eget bord å allt. Vilket lyx =) så nu e lill stumpan nöjd..

Mamma va med hem hit efter att vi hade handlat,vi åt paj med sallad,gott va de..som vanligt haha..vi brukar äta paj..är väl tredje gången nu..men de e sååå gott.. Sen passade jag på att duscha medans mamma ändå va kvar..sen åkte hon till jobbet och jag satte mig å kollade på Bonde söker fru,hehe lika roligt varje gång..Nu har jag inte tid med de här,för nu måste jag fortsätta kolla på Oskyldigt Dömd.
Här kommer lite bilder på sakerna jag köpt,och på lill skruttan såklart =)

Tofflorna till höger,och den mörka bruna tröjan och ljusen är mitt,resten än novas :)

Novas fina matstol!

Sötisen!

Åh va roligt med alla sakerna jag fått!

Slutligen den goda pajen med västerbotten ost,och skaldjur =)


Tackar för mig och säger godnatt!!!

Storhandlat!

På Ica maxi idag,blev en hel del faktiskt..2 paket blöjor,3 paket våtservetter och 4 burkar barnmat gick på nästan 500 kr..herre gud va dyrt,men de är ju saker som behövs också så då får de kosta va de kostar,men som sagt,dyrt blev de när vi va klara, men älsklingen betalade så =) hihi..men nu har vi alla fall jag lite mat hemma dom är 2 dagarna när min älskling jobbar natt..fast imorgon ska jag äta med mamma så då betalar hon =) hihi..hoppas jag alla fall,men de tror jag nog. Imorgon ska vi gå på stan å shoppa lite..wwwiiieeeee =D de ska bli skojigt..de va så länge sen jag va upp på stan..
Nova sover så sött så,hon har sovit jätte länge,så har jag tur så sover hon för natten :) jag ska strax lägga mig ja me,så jag orkar gå på stan imorgon. Hörs imorgon,då ska jag nog göra min röda utmaning =) de kommer bli svååårt..



GODNATT!!

Huvudvärk

Huvudvärk å huvudvärk..usch va jag har huvudvärk..känns som huvudet bara hänger på en liten tråd vid sidan av huvudet..låter inte alls bra,men de är så det känns idag tyvärr..Ska ta 2 alvedon och lägga mig å vila ett tag..hoppas de blir bättre snart..än så länge så har jag inte fått någon knorr där bak =)

Adjö...

Grattis lilla mamma

På födelsedagen =) Hurra Hurra Hurra. Lilla mamma fyllde alltså år idag,blev 56 år gammal =) hihi
Hon fick ett presentkort av oss barn å barnbarn,med respektive =) sen en fin blombukett som jag köpte,med ett kort till. Hon blev så glad så..eller de vet jag inte,men de tror jag nog :)
Mat fick vi också,de va en god köttkryta med ris..väldigt gott. Sen åt vi tårta som vi hade köpt med oss,och äppelkaka som mamma hade gjort..Men den skulle tydligen inte ha smakat så som den gjorde enligt dom,den skulle ha varit mera krispig eller hur dom uttryckte sig :) nånting sånt va de alla fall..men på lördag skulle dom göra en ny,så då får vi väl se hur den smakar då :) för då ska vi dit igen..micke ska städa ladan,eller hur de va..rensa eller nåt.
Molly blev kvar på landet,kände att jag behövde semester,hehe brukar kalla de så..jag slipper gå ut på kvällarna å sånt..såååå skönt..sen får hon va på kollo så som vi brukar säga =) hehe.. Hon få följa med hem på lördag sen. Mamma å jag skulle ha åkt upp på stan imorgon,men ska göra de på onsdag istället..åhh va roligt de ska bli..längtar till lilla kitty =) hon saknar mig känner jag... Ja jag vet att jag e töntig,men låt mig vara de då :) vet att jag kommer att hitta MASSOR jag vill ha,men de e SÅÅÅ dyrt bara,vilket är synd. Så man ska nog ha en fet plånbok när man ska dit. Om en brödrost kostar 800 kr så lär nog de mesta vara dyrt..men vi får väl se..ska ha nånting alla fall.
La lill stumpan kl 21.00,och hoppades på att hon skulle sova hela natten..men efter 40 min så började hon gallskrika,hon fick ligga och skrika i ca 15 min sen tog jag upp henne..vill inte att hon ska skrika sig hes,då mår jag bara dåligt..Alla fall så tog jag upp henne å la henne bredvid mig i soffan,å hon somnade om på en gång,och sover fortfarande..så vi får väl se när hon vaknar och vill ha mat,sen ska hon somna om igen..vilket inte brukar vara de lättaste..då ska hon börja
prata å rulla runt i sängen..Men hon e ju bara för go, min lilla solstråle =) Förresten så tog hon flaskan idag,hon har ju tagit den innan nu i några dagar,men de va en större flaska med hantag,ingen sån som hon ska få välling i. Men idag så tog hon alla fall en vanlig flaska,å började dricka sitt vatten som jag hade hällt i..de gick så bra så..så nu ska jag göra de ofta..mycket ofta..för snart är det slut på amningen :( då ska lilla prinsessan inte få snutta längre,usch va jag kommer sakna de..men alla ska väl sluta suga nångång.. men lite till ska hon få fortsätta..jag lider inte så :)
Nej nu ska jag fortsätta dricka upp mitt te innan de kallnar,sen ska jag kolla på Jurtjyrkogården som börjar på tv..den va länge sen man såg..kuslig e den också,men väldigt bra..


Puss & Kram!

Lilla mamsen va så trött efter att ha varit uppe i mer än 1 dygn :)

Helt glansig i hela ansiktet efter att ha ätit en massa smör =)

Pappas mage är skön att sitta på =)


Natti Natti...

Detta är gårdagens händelser,eftersom min blogg inte vile funka som den skulle igår!

Godnatt!

Nu säger jag godnatt för ikväll. Imorgon blir det kalas för lilla mamsen fyller år =)

Natti Natti

Vintertid!!

I natt ska man ställa tillbaks klockan 1 timme,man får sova en timme längre..gäller ju då inte mig..för mig är det alltid lika =) Har haft väldigt ont i halsen idag,värre än dagarna innan..nu kan jag knappt svälja alls..gör skit ont när jag ska svälja mat, t.om vatten :( inge roligt alls..vill inte ha såhär ont,vill må bra nu..Sen har jag skit ont i blåsan som jag har i munnen..den är enorm..sköljde munnen med whisky i förrgår,och igår med ren sprit,men inte är den borta..blir så trött på alla problem..att man ska behöva ha ont överallt..

Nova e lite kinkig nu ikväll,vet inte om lille fis har ont i magen eller nåt..men hon hade roligt i badet alla fall,men sen blev hon jätte trött så jag la henne i sängen.Men efter 30 minuter så hörde jag ett gallskrik,vet inte om hon drömde eller va de va,men hon somnade inte om alla fall..och nu sitter hon här bredvid mig å kollar..ögonen ser jätte trötta ut,men hon bara skriker när jag lägger ner henne..och jag tänker INTE bära runt på henne..sån lyx ska hon inte få..Inte jämt alla fall =)

Fick reda på av min kära mamma att en Hello Kity butik skulle öppna inne i stan,å jag blev helt till mig å sa att dit måste vi åka..hade helst velat åkt på en gång,men de gick inte.
Så jag och mamma ska åka nån dag i veckan som kommer. Får nog bli på Tisdag,för sen jobbar hon onsdag å torsdag,och jag kan ju inte åka med micke för han tycker bara sånt e töntigt..han säger att det är för små barn..Men de är för vuxna också..men de förstår inte han,han e ju kille =) Nej vi hörs imorgon,nu väntar sängen på mig :) Men först ett litet kort på Novisen =)


Godnatt!!!

VÄNTAR

PÅ ATT MIN ÄLSKLING SKA KOMMA HEM FRÅN JOBBET. DE ÄR SÅ HIMLA TRÅKIGT NÄR HAN JOBBAR HELGER OCH KOMMER HEM PÅ KVÄLLEN. FINNS INGENTING ATT GÖRA,INTE FÖR ATT JAG SKULLE ORKA GJORT NÅT IDAG ALLA FALL,MEN ÄNDÅ.. DE KÄNNS TOMT Å TYST. NÅN MIDDAG ÄR INTE KLAR NÄR HAN KOMMER HEM HELLER,DE FINNS TYVÄRR INGEN..ELLER KANSKE NÅN ENSTAKA KÖTTBULLE,MEN JAG ÄR INTE ETT DUGG SUGEN PÅ DE. SKULLE BEHÖVA HANDLA,MEN DÅ VILL JAG ÅKA IVÄG MED ÄLSKLINGEN FÖR JAG ORKAR INTE GÅ NER TILL AFFÄREN.
SKULLE BEHÖVA PANTA LITE FLASKOR OCKSÅ =) SENARE SKA JAG OCH NOVA BADA LITE,MED TÄNDA LJUS Å HA DET MYSIGT :) MEN FÖRST SKA HON FÅ LITE MAT. OCH IDAG SERVERAS DET KYCKLING MED GRÖNSAKER.
HÖRS SEN!!!

Hjälp mig!!

Sitter här med en t-shirt och ett par mjukisbyxor,och orkar inte göra nånting.Har inga krafter alls idag,och hungrig är jag också,men har inga mackor,orkar inte laga nån mat,vill ha nåt som är färdigt..Hjälp mig någon,jag dör snart. Nova börjar hosta som fan,så snart är det dags för henne också.Börjar bli orolig att man har fått svininfluensan..Så snart sitter väl både jag och Nova och grymtar här hemma =)

Fredags mys =)

Fredagar är bäst på hela veckan,för då är det fredags mys och Idol =) har mest mys med min lilla älskling,för den stora myser hellre med sin dator :( Idol va bra ikväll,fast lite synd att niklas åkte hem,för jag tyckte faktiskt att han va bra idag,men men..de är ju huvudsaken att mina favoritet e kvar =)
Dagen har varit väldigt seg,vaknade av huvudvärk,hade inga alvedon,och jag orkade inte gå ner till centrum och köpa,för kroppen orkade inte de..nova vaknade lika glad som vanligt..vaknade av att hon låg och sparkade på mig,ville väl antagligen att jag skulle vakna så hon kunde få lite gröt..Äppelgröt e mumma de :)
Väl uppe,så va jag ut med molly så hon fick kissa,sen latade jag mig i soffan hela dagen..Nova hon roade sig med sin gåstol..hon levde lite rövare med den idag,hon körde på mollys mat och vatten så allting åkte ut..2 gånger dessutom..och hon bara skrattade..inte för att hon förstår,men ändå..Jag skrattade inte dessutom,jag va mest trött och seg,orkade inte resa mig upp och ta upp det,men hade ju inget val till slut.
Älsklingen kom alla fall hem med alvedon till mig,så nu har jag proppat i mig 2 st och hoppas att huvudvärken försvinner.
Snart så fyller mamma år också,vet inte riktigt vad jag ska köpa,hon ville ha en snäll dotter,(eller snälla barn sa hon) men de har hon ju redan =) så jag får komma på nåt annat.
Älsklingen har precis gått och lagt sig,han ska upp och jobba imorgon,usch tänk när en annan ska börja jobba,man kommer ju att vara helt död..men de blir inte än alla fall..ska vara hemma med Nova LÄNGE =) eller så länge pengarna räcker alla fall..men hon ska alla fall inte börja på nåt dagis så länge vi bor kvar här alla fall..Ska verkligen inte gå på nåt dagis i gottsunda..sen om vi ska bo i björklinge så ska hon ju få gå på dagis där så då är det onödigt att börja på annat innan..
Nej nu är det slut skrivet för ikväll..Nu ska Nova och jag sova,hon ska få sova bredvid mamma ikväll =) Fredagsmys hela natten!

Godnatt!! PUSS

Börjar bli sjuk!!

Usch vaknade i morse utav att jag knappt kunde svälja,kunde inte ens få ner mitt saliv..mitt huvud värkte jätte mycket och inga alvedon hade vi heller..typiskt..huvudvärken gick över efter några timmars sömn,men har fortfarande ont i halsen..Jag vill inte bli sjuk,inte nu..orkar inte..
Va en sväng till Järlåsa idag,mickes mamma mådde bra..de är tungt,men de går framåt..så de e skönt =) När vi ändå va där så passade vi på att tigga åt oss lite mat..eller tigga å tigga..vi fick beställa en varsin pizza..åt havets special,va gott..fast lite bränd,men den gick å äta ändå..

I natt så sov jag med tröja och raggsockor på mig,kan ni förstå hur kallt det är i vårat sovrum då..nova ska få sin varmaste pyjamas på sig i natt så hon inte blir sjuk av kylan..burrr..
Duscha hann jag göra ikväll också..hade velat tagit ett bad,men orkade inte ikväll,ska nog göra de imorgon istället.
Nova vaknade nyss,hon har sovit ända sen vi kom hem..ett bra tag alltså..så hon lär ju inte vilja sova på ett tag. Nu går hon runt i gåstolen..eller går..hon flyger fram hahaha..sötisen min =)
Min stora älskling ska nog snart lägga sig,för han ska upp tidigt imorgon,så jag och lilla älsklingen ska nog mysa i soffan lite :) sen blir det att sova..

Bye Bye!!!


Onsdag och Bönderna =)

Idag va Annika hit,vi kollade på 2 st skräckfilmer,dom va bra..lite ont i magen fick man igen,men inte lika mycket som igår..men bra va dom alla fall..Nova har ätit västkustgryta idag,de tyckte hon va väldigt gott,hon åt upp alltihop =) mammas duktiga lilla prinsessa.
Har inte sovit bra alls i natt,nova väckte mig så fort jag hade somnat..så man har inte fått någon bra sömn alls..hoppas på bättre i natt.. Börjar få ont i halsen också känner jag,vill inte bli sjuk igen,va inte så länge sen man va de..och blir jag sjuk så blir nova sjuk..bara för jag pussar på henne så mycket :) hihi,kan inte låta bli..
Inte konstigt om man skulle bli sjuk heller,de är svin kallt i vårat sovrum,de drar vid fönstren,och de är svinkallt på golvet..Och där inne sover Nova..hur bra är de då..men uppsala hem gör ju inget åt saken..dom är helt cp..Vill flytta nu,orkar inte bo här längre..vet inte hur de går med vårat hus heller..eller med pappren rättare sagt..Tomten ska styckas av först,och de verkar ju ta sin lilla tid :( snark!
Varför ska allt ta sån himla lång tid för? varför kan man inte bara ställa upp ett hus där man vill ha det..de vore ju mycket enklare..men så är det ju tyvärr inte..
Hoppas att vi får bygga så man har nåt att se fram emot.

Idag blev det inte mycket till middag,vi åt korv med bröd..de är inte mycket till mat från min sida,mer en förrätt =) man blir ju hungrig efter en timme igen..Har inte druckit mycket läsk idag,har börjat dricka fun light nu..inte så himla gott,men jag vill ju inte dö,så då är det ju de bästa..

Kollade på Bonde Söker Fru idag också,de e ju riktigt skojigt att se dom blåsta bönderna..hur fan ser dom ut egentligen..Eller,Thilde e ju jätte söt,men den orange håriga muppen,vart har dom hittat honom nånstans..han e ju hur mesig som helst..men han e ju rolig att kolla på,och pinsam..
Persbrandt va på tv idag också..de va inte så jätte spännande,men de dög att kolla på..
Nova far runt här i sin gåstol..undrar vad grannarna under säger om de? inte för att jag bryr mig så mycket om de..hon är ju en bebis,de hörs ju lika mycket om hon skriker som att hon åker runt i den..typ =) nej men nästan alla fall..Hon blir bara mer å mer duktig för varje dag som går..Hoppas bara att hon tar flaskan snart,de vore ju bra..men de kommer när det kommer..Tänker alla fall inte trycka ner flaskan i halsen på henne..usch nej.
Snart blir hon 6 månader..usch vad tiden går fort..alldeles för fort..vill tillbaks till när hon låg på mitt bröst när jag precis hade fått henne..de va den mysigaste stunden i mitt liv..Vill inte tillbaks til förlossningen men till allt annat..ska väl tillbaks till den igen,men inte än alla fall..kanske till nästa sommar =) eller vi tar sommaren efter de..De blir lagom de :) Nova måste ju få ett syskon ju,och jag tänker ju inte vänta i 10 år på att skaffa en till..då har jag blivit en gammal tant och Nova har blivit jätte stor..Nej 2 år emellan är lagom..fast man vet ju aldrig..de händer ju när det händer..Oliver kommer när han kommer..för denna gång så blir det en Oliver,min lilla Oliv =)

Nej nu ska nova få sitt lilla kvälls mål, sen ska hennes mamma få sitt kvälls mys..va de nu innebär får vi väl se =)

Godnatt!!

Den bästa dagen i mitt liv! 3620g och så liten å söt =)

5 mån 21 dagar över 8000g och helt underbar =)


Mamma Älskar Dig!!! PUSSSSS

Barnbidraget!

Gud va skönt det är när barnbidraget kommer,då kan man äntligen köpa mat =) får väldigt lite med pengar varje månad så man blir väldigt glad när det kommer..man måste snåla väldigt mycket om man ska klara sig..inte roligt alla gånger..Ett extra jobb skulle ju inte skada,bara så man får in en liten slant alla fall..men men..

Annika va hit idag,vi kollade på 2 filmer som va väldigt bra,den ena va väldigt stressande att kolla på,så jag kunde knappt sitta still..men bra va dom alla fall..Imorgon kommer hon hit igen,då ska vi se på 2 skräckisar till =)
Älsklinga och jag åt tacos idag,de va mumma..han är bortskämd han..maten står på bordet när han kommer hem..hehe ibland alla fall..men de är väl så det ska vara antar jag..
Nej nu ska jag sova,så jag kommer upp i skaplig tid imorgon..hoppas att dom från BVC ringer också.

Kram och Godnatt!!!

Äntligen!!

Har min blogg blivit fin =) Tack vare min syster som har suttit här LÄNGE och hållt på och fixat. Den hade aldrig blivit så här fin utan din hjälp =) Tack så mycket!

Mamma va hit idag och hjälpte mig att möblera om i sovrummet,och jag blev MYCKET nöjd =) sen så städade vi undan lite annat skit också,och passade på att tvätta lite när vi ändå höll på..
När vi äntligen va klara så fick vi i oss lite mat också,de blev paj med lite sallad..De va väldigt gott.

Ikväll så har Nova badat själv för första gången,de gick väldigt bra..hade inte så mycket vatten eftersom hon fick ligga ner :) men skoj hade hon det :)
Efter badet fick Nova gröt,sen va det godnatt =) trodde jag alla fall..men hon sov 2 timmar sen vaknade hon igen..

Nu är klockan snart 01.00 och de börjar bli dags att lägga sig,måste upp i tid imorgon för jag måste ringa till doktorn om novas öga. Familjen tycker att jag ska kolla upp varför hon hare ett brunt streck i ena ögat.
Och mamma berättade en sak idag som känner att jag verkligen måste göra de,har fått en stor känsla av att nåt är jätte fel,men hoppas inte de..Vi behöver inte vara med om nåt mer tragiskt,de räcker som det är..
Men vi får hoppas att hon bara är på väg att bli brunögd eller nåt sånt :)

Nej nu säger jag godnatt för ikväll och bjuder på lite bilder från dagen!

Sovrummet före!

Sovrummet efter!

Myser hos mormor!

Badar helt själv!

Åh va skönt!

Mysigt!


PUSS Å KRAM!!!





Färdig

Nu har syster Linda gjort sitt efter ca 2.5 timmar.. så nån minut i rampljuset förtjänar jag väl ;p
Har hjälpt Nattis och fixa till bloggen lite och nu får den vara bra för idag... vad tycker ni?

Och när jag nu ändå e här så måste jag ju passa på och göra reklam för min egen, som nu jag inte alls e lika nöjd med som denna. Hälsa iaf gärna på hos mig åxå..  www.lisama.blogg.se

Nu kastar jag in handduken för i natt och ger ordet till Nattis!!
Natti natti

xx




Underbaraste finaste....



Måndag!

Snart kommer mamma hit med alla mina lakan och filtar som hon har tvättat till mig =) och rollat bort allt hår har hon gjort också. Sen ska hon hjälpa mig att möblera om i sovrummet också..micke vill inte att jag ska hålla på och dra sängen så mycket för de blir märken i golvet så då måste mamma hjälpa till =) hoppas bara att de går att ha så som jag vill ha det,då kan lilla älsklingen sova bredvid mammas sida.Vi får väl se hur de går,återkommer senare med lite bilder.


..........

NU HAR JAG HÅLLT PÅ MED DENNA BLOGG I FLERA TIMMAR,OCH BLIR SNART TOKIG..DE BLIR ALDRIG BRA,ÄR INTE ALLS NÖJD,MEN NU ORKAR JAG INTE MER SÅ NU FÅR DEN SE UT SÅHÄR. DE FÅR DUGA SÅ LÄNGE.
HAR INTE SÅ VÄRST MYCKET ATT SKRIVA OM IDAG,HAR INTE HÄNT NÅT KUL ALLS FAKTISKT. SÖNDAGAR ÄR VÄLDIGT TRÅKIGA,FINNS ALDRIG NÅNTING PÅ TV:N ATT KOLLA PÅ,MAN BLIR SÅÅÅ UTTRÅKAD..MEN IMORGON KANSKE DET FINNS MER ATT KOLLA PÅ OCH MER ATT BERÄTTA =D
NU SKA JAG SOVA!

NATTI NATTI

varför?????

HELVETES JÄVLA SKIT BLOGG..VARFÖR SKA ALLT VARA SÅ KRÅNGLIGT HELA TIDEN..SYSTER MIN VISADE MIG LITE IDAG HUR MAN ÄNDRADE UTSEENDE PÅ BLOGGEN,VILKET VERKADE VÄLDIGT INVECKLAT FÖR MIG.MEN EFTER ATT HA SUTTIT I 2 TIMMAR SÅ VET JAG LITE NU..SKIT SAMMA..JAG HADE ALLA FALL GJORT MIN BLOGG JÄTTE FIN,OCH VA MYCKET NÖJD,SEN RÅKADE JAG TRYCKA PÅ BAKÅT KNAPPEN OCH DÅ FÖRSVANN ALLTING..GICK INTE ATT FÅ TILLBAKS DET SEN..SÅ NU E JAG JÄTTE SUR,OCH DE KOMMER JAG ATT VA LÄNGE..SÅ AKTA ER..


Middag hos mamma och pappa!

Har varit hos mamma och pappa hela dagen..fick 3 rätters middag,de va väldigt gott,och trevligt =) nu sitter jag hemma i soffan,och orkar knappt skriva nåt..är trött och väldigt seg,och på lite dåligt humör..men men
Nu är alla fall molly hemma igen,hon åkte med oss hem..men nu ska micke jobba alla dagar förutom Torsdag,så då hade de ju varit skönt att fått sluppit gått ut,får se hur det blir med den saken.

Nej nu ska jag mysa med alla mina tre små älsklingar =) sen blir det sängen..

Natti Natti


Förrätten =)

Tyvärr så blev det inga kort på varmrätten och efterrätten!!

Begravningen!!

Idag klockan 13.30 va begravningen av Hans Erik Lagerström..Den va jätte fin,med otroligt fina blommor överallt.. De va fina psalmer och hon som sjöng va jätte duktig.Alla fick gå fram och lägga en ros på kistan,de va väldigt hemskt..är inte så bra på att visa känslor,och därför så gråter jag sällan när det är nåt..jag är såklart ledsen,men visar det inte med tårar..åtminstone när ingen ser..men när jag såg min älskling stå där framme med nova i famnen och lägga sin hand på kistan så blev jag väldigt ledsen..kändes så jobbigt att se honom falla i gråt..
Sen va det väldigt tungt att se alla barnen gråta så mycket för att deras morfar å farfar va borta :( Usch begravningar är inte roliga,jag hoppas verkligen att det dröjer länge tills man får gå på nästa.

Fikat va i bygdegården,där fick vi en stor smörgås med massor av gott på,sen va det kaffe och tårta efter de =) de va mycket trevligt.
Senare så åkte alla hem till mickes mamma,där fick vi lasagne,med sallad och baguette, de va väldigt gott =D

Nu är utröstningen av idol precis slut,och camilla åkte ut,men de va lika bra för hon va lite konstig tycker jag..Mina favoriter är Tove,Erik och Reza..och erika e bra också =) så dom vill jag ha kvar länge..
Sitter och kollar på min lilla charmis som sitter i gåstolen å bara leeeeeer =) Sötisen min :)

Imorgon ska vi till mamma och pappa å äta 3 rätters middag,de ska bli väldigt gott..Så nu måste jag lägga mig om jag ska orka upp i tid imorgon.

Natti Natti --;-@                                            

R.I.P Hans Erik Lagerström





Charmisen =)







Nystädat förråd =)

SÅ HÄR BLEV FÖRRÅDET EFTER ATT MAMMA OCH JAG HADE RENSAT BORT ALLT SKIT!
RIKTIGT SNYGGT MÅSTE JAG SÄGA =)

FÖRE

EFTER

Ingen gynning och maten smakade skit :(

Jaha då blev det ingen gynning ikväll då :( jag som hade sett fram emot de..druckit bubbel å ätit snittar,hade varit väldigt gott..men inte de inte..
Bara för jag va för sent ute med att anmäla mig..men de kanske kommer nåt mer kul snart..
Skulle vilja gå på julmarknad,tycker det är så himla mysigt,sen så luktar det så gott också =)

Annika va hit en sväng ikväll,så kollade vi på en film istället..den va inge vidare,de va en action,och annika höll på att somna HA HA =D..gillar ju mest skräck ju,så man blev ju lite små seg..
tänkte bjuda annika på mat idag också,men hade glömt bort att hon bantade,så jag fick äta själv..men
de gjorde absolut ingenting för maten blev katastrof och smakade skit..skulle göra pasta med ost å skinksås,men hade fel sorts ost i..så såsen blev alldeles mjölig på nåt sett..Alla fall så smakade det skit,så jag slängde allting i soporna..

Imorgon är det begravning :( inge kul alls..men de är det väl aldrig.. Så imorgon måste jag upp tidigt om jag ska hinna med allt..vet inte ens va jag ska ha på mig..prövade mina svarta byxor som jag gillar jätte mycket,men fick inte ihop dom i midjan,så jag antar att det blir leggins då..men fan va kallt de kommer bli..Tur man e inne hela tiden..

Nej nu ska jag lägga lill skruttan,sen mysa med stor skrutten =)

Puss & Godnatt

TRÖTT!

TRÖTT,TRÖTT,TRÖTT..ALLDELES FÖR TRÖTT
SNART ÄR MAMMA HÄR DÅ SKA VI STÄDA.HUR SKA JAG ORKA DE..
ALLA SOVER UTOM JAG..HMM ORÄTTVIST
NEJ JAG LÄGGER NER HUVUDET PÅ KUDDEN TILLS HON E HÄR =)

Lite skratt förlänger livet =)

Jaha då börjar kvällen att närma sig sitt slut..Har väl inte gjort nåt vettigt idag heller,förutom att tvättat lite..men inte mer än så..men de blir väl så när man har ont i halsen,och alla krafter är slut.
Mamma ringde alla fall upp sen,så hon va hit med lite dricka till mig =) sen tog hon med sig molly hem också..Så jag slapp gå ut i kylan..de va sååå skönt :) men saknar molly jätte mycket..men vet att hon har det så roligt på landet,där hon kan springa fritt å leka =) men snart så är hon hemma i gettot igen =)

Nova har sovit massor idag,är nog bara för sprutan igår..så de har varit väldigt lugnt å skönt..fast de brukar de vara annars också =D hon e så snäll min prinsessa..
Hon vaknade alldeles nyss efter att ha sovit i över 4 timmar,så i natt lär hon väl va vaken hela natten..men hoppas INTE. Märkte inte ens att hon vaknade,tittade bara till här bredvid mig,och då låg hon bara där å log =) hihi så gullig så..De är ju bra att hon e glad när hon vaknar alla fall..

Sitter och kollar på Fråga Olle dokumentären,och jag håller på att garva ihjäl mig..va fan e de här..hur fan kan man vilja att nån kollar på när man har sex..usch va äckligt..skulle inte ens ha det i samma rum som nån annan..
Sen nån äcklig gubbe som ska spruta i en hink..men fyyyy fan va vidrigt..
Varför kollar jag ens för?? jo för att det är intressant..HA HA HA kan inte låta bli att sluta skratta..de är sååå sjukt

Imorgon ska jag på Trendkväll med annika,ska bli trevligt.. Carolina gynning e där...Och jag måste våga fråga henne om hon kan hålla nova så jag kan fota dom =) Sen vill emelie ha en autograf också,så de ska man också våga fråga om..kommer att gå åt skogen om jag känner mig själv rätt.. Men de e ju tur jag har annika med mig då =) som e lite modig..

Nej nu ska jag mysa lite med familjen,sen blir det nog till att sova så man kommer upp imorgon när mamma kommer och ska hjälpa mig att städa =D snäll mamma jag har va? bortskämd är jag också,men de visste väl alla redan =)

Puss & Godnatt!!


Burrrrr Kallt :(

Är såååååå seg idag,orkar inte göra nånting alls..Vill inte ens gå utanför dörren för de är ju såå himla kallt..men man måste ju när man har hund..
Försöker få tag på lilla mamma så hon kan komma hit med läsk till mig,men hon vill inte svara :( får väl se hur de går.. Återkommer med mer ikväll =)

PUSSSSS!!!!

Vaccinering och nerkissade mjukisbyxor =)

Gick upp ganska tidigt idag,eller tidigt å tidigt..klockan va 11.00..men de va sååå skönt att få sova.
Skulle ju ha städat badrummet idag,men hade så mycket annat för mig att jag inte hann,får kanske bli morgondagens projekt=)

De gick bra på Barnavårdcentralen,hon hade gått upp bra i vikt,precis som vanligt..och väger nu 8010 kg och är 67 lång =)
Sen va det de där med sprutor,Nova gillar inte sprutor,så hon kissade ner mina mjukisbyxor,och min tröja,för hon blev så himla ledsen..eftersom att dom precis hade vägt henne så hann jag inte få på en blöja i tid..men de gör inget..va ju bara att byta kläder när jag kom hem..
Fick gå runt i affären och lukta lite kiss,men va gör de..finns ju dom som luktar värre än jag =)

Väl hemma igen så packade jag in alla varor jag hade handlat,sen vaknade lill fisen,så då va de bara att ta upp henne och ge henne lite mat..Hon skulle ha fått kallops,men insåg att bröstet gick fortare =) men hon hade nog inte gillat det ändå..den här tjejen gillar mest fisk :) vilket INTE hennes mamma gör.

Nu ikväll så badade jag och Nova,va så mysigt så..bad ankorna fick också vara med och plaska lite :)
Nu sitter Nova och myser med sin pappa och lyssnar på Thorleifs =) själv så ska jag ha en stund för mig själv..äta lite godis å dricka massor av läsk =) Bli fet helt enkelt...


Precis fått sprutan:( lite tårögd..

2 timmar senare =D

Somnade till Thorleifs:)

MUMS =)

GODNATT!!



Måndag och ny vecka!

Eftersom att bloggen inte ville funka igår,och jag hade skrivit en del,så klistrar jag in det här idag istället.Så det här skrev jag alltså igår måndag den 12 okt 09 =)


Vaknade vid 12.00 idag,gav Nova lite mat,sen bar det av till Björklinge till mamma å pappa =)
Där väntade den goda lasagnen som mamma hade gjort,de va lite för mycket köttfärs,men de va god ändå :) Nova fick tyvärr inte smaka,men fick sitta med vid bordet ändå..hon hade fått fisk och potatis innan,och banan till efterrätt =) så hon va nöjd.

Idag så kom Novas filt med posten,och en bodys som det står 2009 på,man fick de om man prenumererade på Vi föräldrar,som jag då gör =D jätte fina va dom alla fall.

Usch imorgon ska Nova få sin 6 månaders spruta,kommer att vara lika hemskt som första gången..gillar inte alls att se henne så ledsen :( visst de går över fort,men ändå så är det så hemskt.
Måste försöka få iväg tack korten imorgon också,har varit så himla mycket den senaste tiden,med mickes pappa å allt,så man har inte hunnit,eller tänkt på det ens.Men imorgon ska dom i lådan.

Har suttit och tänkt på vårat hus idag också,vill och hoppas verkligen att vi får bygga.De kommer att bli så mysigt för lilla Nova att växa upp på landet,nära till mormor å morfar också =) NEJ det betyder inte att dom ska vara barnvakt varje dag,hon ska bo hos oss,inte hos dom :) Bara nångång när man verkligen behöver det,och när dom vill såklart :) trodde inte att jag skulle flytta tillbaks till Björklinge igen,men när man tänker efter så blir det säkert jätte bra till slut,om vi nu får bygga vill säga..De återstår att se.

Har knäppt lite fina kort på Nova nu ikväll,ska lägga upp dom så ni får se =)
Nej nu ska jag glo lite på tv,sen ge nova hennes sista mål inför natten,sen blir det till att sova.
Imorgon ska jag upp tidigt och städa badrummet å lite annat kul =)


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Vårat hus,fast inte denna färg=)

Ny mobil =)

Va och bytte Novas overall på Lindex idag,till en större storlek..hon växer ju sååå mycket så jag fick lov att ta en i storlek 80. Så då kan hon ha den hela vintern..hoppas jag alla fall=)
Passade på att springa in på Siba och köpa en ny mobil,min va ju helt cp,och gick inte att prata i..De blev en W995,en rööööd..jätte fin =) Så den ska jag nog sätta fast runt halsen nu så att den inte kastas sönder,eller faller ner från biltaket=) hahaha
Mamma va förbi en sväng tidigare idag också och fikade,de va trevligt..på torsdag så ska hon komma hit för då ska vi städa förrådet..ser ut som en svin stia där inne,går knappt att gå in där..så det ska bli väldigt skönt.

Blev ingen vidare bra mat idag,åt chili con carne,eller hur de nu stavas..på burk,med mackor med kaviar på..väldigt gott..man doppar kaviar mackorna i maten..aaaasss gott är det..haha nu tycker säkert folk att jag e jätte äcklig,men pröva de e skit gott..Jag lovar =)
Häromdagen så vände sig min älskling för första gången,hon e sååå duktig min lilla skatt:) tiden går alldeles för fort,man hinner knappt med..snart så springer hon runt här å drar i allt.. Väntar bara på att hennes första lilla tand ska dyka upp,hon dreglar MASSOR och biter på allt(sitter just nu å gnager på en handduk) men den kommer väl när man minst anar det =D spännande ska de bli alla fall.
Nej nu ska jag mysa med familjen och äta den goda sockerkakan som jag precis tagit ut ur ugnen=) alldeles varm å god =D

Kram Kram


Min nya nalle=) fast jag har en röd sådan...

En lugn lördag!!

Jaha då har jag skaffat mig en blogg nu då,inte för att jag vet varför men vissa tyckte att jag skulle de:) Va lite svårt att komma på ett namn på den, ville ju att den skulle heta nåt med min älskade dotter Nova,så då fick de bli det här..hon e ju min lilla stjärna:)
Lördagen e snart slut,den har varit väldigt lugn.Mickes mamma va hit och fikade en sväng idag,sen kom hans brorsa också.De va mycket trevligt=)
Senare så beställde vi pizza,väldigt flottigt,men MYCKET gott=D Usch säkert massor av points i den...

Måste ju gå ner till dom kilona jag stod på innan jag blev gravid,vilket va 56 kg..nu väger jag 62,men va uppe i hela 86 kg..nästan 30 kg gick jag upp..fy så hemskt..inte konstigt att man blev kallad för heffaklumpen ;P
Nej nu bär det nog av till sängen..Måste bara bära in min prinsessa som somnat bredvid mig,till sin egen säng

Mitt lilla hjärta <3 Jag älskar dig!


RSS 2.0