Fotografering!!

Kunde inte skriva här igår för de va stängt p.ga nånting...Men men,de e sånt som händer ibland..
Igår va vi till Atelje Nord och fotade oss hela familjen,sen massor av kort på Nova.
Dom blev jätte bra,och hon va jätte duktig =) 80 kort blev det,så vi valde ut 27 st av dom,sen ingår 2 st av dom 27 för 269 kr..men jag ska ta några extra och förstora senare..
Är så himla trött idag,fick inte sova nånting alls i natt för nova va jätte ledsen hela natten så jag somnade inte förrän 06.00 i morse,sen väckte hon mig halv 8 och va ledsen igen..så idag är det bara sura miner och blir irriterad för det minsta lilla..men så är det när man inte får någon bra sömn..sen får man ju göra allting här hemma också,så de blir ju inte direkt lättare..Nej jag vill åka bort nånstans,göra nånting kul..hela familjen,vi behöver komma bort,har inte gjort nånting alls på flera månader..vill ju helst ta en sista minuten,men har ju tyvärr inte dom pengarna. Hoppas man får ihop nån slant på söndag när man ska stå på loppis..har alla fall fått ihop en hel del kläder nu. Nej nu svider det i ögonen,så nu ska jag kolla på bönderna,sen blir det oskyldigt dömd. Här kommer lite bilder på älsklingen.









Hej Då!!!

Nova slog i huvudet:(

Jag brukar faktiskt ha bra koll,men just ikväll så gick det lite för snabbt in till badrummet för att byta blöjan som var full med ajs så älsklingen slog i huvudet i dörr karmen,fort gick det också..så det blev en väldigt stor bula som blev alldeles blå :) mitt fel,jag känner mig som en usel mamma nu.. Micke ringde till 1177, men dom tyckte inte vi skulle komma in,vi skulle hålla koll på henne vart 20:e minut i 2 timmar,sen i 4 timmar till..så de lär inte bli så mycket sömn i natt..jag tycker att hon är lite seg å hängig,men de kan ju vara för att hon fick en rejäl smäll å e väldigt trött nu..men dom sa att hon fick sova alla fall,men att vi skulle hålla koll ordentligt så hon inte började kräkas å blev slö..Får hoppas att det har försvunnit tills på tisdag då hon ska fotograferas..lilla älsklingen..Förlåt min älskling,de va inte meningen. Mamma älskar dig över hela sitt hjärta!!!Du är min lilla skatt<3
PUSSS

Stackars älsklingen:(

Finaste!!

Mammas sötnos!!

Fredagsmys!!

Äntligen är det fredag och Idol =) fredagsmys blev det inte mycket av..micke spelar och ska snart lägga sig för han ska upp å jobba imorgon,och Nova hon slocknade nyss..innan så har hon bara stått på alla fyra och juckat som en hund :) ha ha ha..hon e så söt så min lilla smula ;) Mc Donalds va väldigt gott,jag tog ett kyckling mål med morötter,sen en cheesburgare också hehe jag va vrålhungrig idag,hade inte ätit nånting på hela dagen. Så man kan säga att jag blev ganska så mätt..så godis det blev de lite av ikväll..fast kvällen är ju inte slut än :) några choklad delfiner slinker nog ner lite senare =) Nu väntar jag på utröstningen av idol,hoppas verkligen inte att tove åker hem,hon och erik vill jag ha i final..dom är ju grymt bra allihopa..men nån måste ju tyvärr åka hem..
Jaha nu åkte håret av på älsklingen också,gillar inte alls när han rakar skallen..han ser ut som en jäkla skinnhead..eller hur man säger..han skulle inte raka sig sa han,men nu gjorde han det ändå..å jag fick hjälpa till också,för han ser inte i bak så bra..nej usch,inte rakat här inte..själv så ska jag till frissan den 14 dec,då blir det kort frisyr med nån fin färg i..blir så himla trött på håret..de sitter ju ändå bara i svans hela tiden så då kan jag lika bra kapa allt,eller vad säger ni??nej nu ska jag kolla på utröstningen..

Bye Bye!!!

Mina älsklingar!!!

Nova vill smaka tuggummi=)

Lååååååång promenad...

Va ute och gick med Nova i nästan 2 timmar idag=)väldigt skönt va det..
Så nu tycker jag att jag förtjänar lite Mc Donalds mat :) är faktiskt nyttig när jag äter där..tar kyckling istället för hamburgare,och mini morötter..mumma :) sen lite fanta hihi..gott gott..
Sen blir det fredags mys med MASSOR av godis och lite chips..får väl se om stora älsklingen är med och myser lite eller om det bara blir jag å Nova..
Nej nu bär det av till maten..

Bye Bye

Lång tid har gått

Sen jag skrev här sist,men jag har faktiskt inte haft tid,har varit på väg att skriva varje kväll,men sen så har det bara dykt upp andra saker..men men de är sånt som hände när man har en liten som vill ha all uppmärksamhet =) men nu är jag alla fall tillbaks igen med MASSOR att berätta :) eller INTE..vi får väl se hur lång de blir...

Min lilla älskling har alla fall fått sin första tand nu,den kom den 17 nov för att va exakt,eller kanske t.om natten till den 17:e för hon va väldigt kinkig den kvällen/natten..så nu kliar det nog utav bara tusan..hon ska bita på allt min lilla skrutt :)

Idag så va vi och hälsade på Emil och hans tjej Linnea,emil är mickes kollega..dom har precis flyttat till en större lägenhet i salabacke..den va otroligt fin,nästan så man ville ta deras saker å kasta ut dom,och ställa våra saker där istället :) hehe..fast jag kunde gärna ta deras soffa och matbord,för de är precis sånt som jag vill ha..vi blev erbjudna att ta deras gamla tv bänk och soffa,men micke tyckte vi hade för mycke prylar så de blev inget av med de..som vanligt med han,han vill aldrig ha nåt,å tycker aldrig att vi behöver handla det ena å det andra..men jag brukar strunta i vad han säger,för vem fan vill ha samma gamla skit i flera år..inte jag alla fall..usch nej..

När vi va till järlåsa sist så fick vi en grind av mickes brorsa å hans tjej,så nu behöver vi inte oroa oss för att Nova ska ramla ner för trappen..fast den ska ju borras fast först =) hehe vi har ingen borr så vi har inte kunnat sätta fast den än..men ska göra de i helgen..hoppas jag alla fall..
Usch nu börjar jag bli nervös,nu är det inte långt kvar..Den 27:e ska jag operera tån..aj aj aj..jag vill inte,men måste ju om de ska bli bättre nångång..samma dag så ska älsklingen åka på kryssning,orättvist att inte jag får följa med..dom ska äta julbord med jobbet..men mamma ska hjälpa mig ifall att jag har så ont så jag knappt kan gå..men de hoppas jag inte att jag har. Och på söndagen den 29:e ska jag och syster stå på loppis hahaha..ska bli riktigt kul..men de är bara de att jag knappt har några saker..har mest massa små saker..har hittat lite av novas kläder som jag ska sälja också..men vet inte om jag vill sälja de där eller om jag ska lägga ut dom på nätet..känns som att jag kan få mer på nätet..tänker ju liksom inte sätta 5 kr på en bodys direkt..Kanske blir tradera eller nåt..
Fick ett jätte fint set till nova häromdagen,som jag vann på tradera..jätte gullig faktiskt..kommer bild sen så får ni se..
Nu vaknade min lila älskling och va jätte hungrig..tog ett litet avbrott härifrån för att försöka ge henne välling,men de gick som vanligt..SKIT..hon vägrar ta den..hon har ju tagit flaska förut så hon vet ju hur hon ska göra..men de spelar ingen roll hur hungrig hon är hon tar den inte alla fall..tror faktiskt inte att hon tycker om välling..de är ju inte alla barn som gör de..mickes systers barn gör det inte så..men vi får väl se..de är väl bara att amma på istället..har inte druckit alkohol på 1 år och 3 mån nu..så jag kan nog hålla ut ett tag till...lika länge till om jag ska va helt ärlig..känner inget sug efter det så..
Nu så försöker micke kasta över Nova till mig bara för att hon har bajsat..skit på dig sa jag..nånting ska han väl alla fall göra här hemma..och förresten så hade hon inte ens bajsat utan han ville bara att jag skulle ta henne för han orkade inte..fan ta honom..han får lov att orka..orkar jag hela dagarna så orkar nog han 5 min..nej men just de,han har ju datorn som han måste kramas med..de är ju väldigt viktigt..nej nu orkar jag inte skriva mera..de blev ju några rader alla fall..
Nu ska jag försöka lägga lill stumpan innan jag ska sova..Här kommer lite bilder på sötisen =)

Bada de är skoj!!

Min nya mumin pyjamas=)

Åka vagnen de är kul:)

Min lilla sötnos<3

Finaste<3

Myser i vagnen!

Vi För Alltid<3

Min underbara lilla docka=)

Novas nya kanin set=D


Godnatt för ikväll!!!


Min underbara prinsessa!!

Har ingenting att skriva ikväll,är för trött..så de blir bara 2 st bilder på den mest finaste,och underbaraste lilla prinsessa på denna jord =)

Älsklingen i sin nya pyjamas =) hihi sötis

Och i sin nya kanin mysdress :) Söt som socker =)


GODNATT!!

Darling på besök =)

Idag så kom min lilla gums på besök =) Novas gudmor! Vi har inte träffats sen nova döptes,så de va såå mysigt att äntligen ses. Nova tyckte de va så roligt så..inte för att hon förstår så mycket,men hon pratade för fulla muggar å skrattade å hade väldigt roligt :) Bullar hade hon med sig också..jag högg in på en för en stund sen,den va sådär :) sorry gumman men jag föredrar hellre vanliga kanelbullar..hehe..så nu vet du de till nästa gång..efter att emelie hade åkt så kom älsklingen hem,han hade inte ätit nåt på hela dagen,och va jätte hungrig..så jag fick ställa mig och laga mat. De blev korvstroganoff,väldigt gott faktiskt. Blev mycket nöjd =) Men de blev lite stressigt,för tvätten va klar å skulle hängas upp,och molly ville gå ut,och nova skulle ha mat..och micke va väl för trött för att göra nåt,men tydligen inte för trött för att åka och köpa frimärken..men de ordnade sig alla fall.Jag fixade allt till slut..de brukar jag ju göra så..
Har kollat på Idol ikväll å Erik ägde stort..och tove va såklart också bra..hoppas dom får vara kvar,men de tror jag nog. Nu väntar jag bara på utröstningen. Efter de så blir det nog en film, älsklingen har ju gått å lagt sig för han ska ju jobba imorgon,och nova sover, och molly snarkar så jag nästan inte hör tv:n =) bara jag uppe..men känner jag min lilla prinsessa rätt så vaknar hon nog snart..Nej nu ska jag kolsyra lite läsk,och äta lite brago kex =D


Puss & Kram



Min underbara lilla ängel.Jag älskar dig!!


knöl vid bröstet...

Hej Hej nu är jag tillbaks igen =) har inte skrivit på nån dag nu,men nu så e jag här igen..och ska väl kunna skriva några rader alla fall :)

De har gått nån dag nu sen novas öga blev svullet å irriterat,men nu ser det mycket bättre ut,så de e väldigt skönt. Idag va vi till mamma och pappa en sväng,micke skulle byta till vinterdäck på bilen. Vi åt lite där också =) som vanligt hehe vi fick varma mackor med championer och skink stuvning,de va
väldigt gott. Hittade en knöl vid novas bröst idag :( den måste kollas upp. Man vet aldrig va de kan va för nåt,men nu för tiden så finns det så mycket skit man kan få så hellre kolla upp en gång för mycket än en gång för lite. Hoppas att det inte är nåt allvarligt alla fall.
Har precis kollat på bönderna =D och nu blir det Oskyldigt Dömd..Sen duschen å sedan sängen..


Ringarna är goda dom =)

Det ska börjas i tid :)

Morfar han e rolig han =)


Tack och Godnatt!!!

Vaknade sent

Idag, Nova sov till strax efer 12 så de va skönt..hon sov inte så bra i natt,hon va ganska så gnällig..så de va en tuff natt,men de gick bra ändå.. Lill skruttan far runt i gåstolen och är hur lycklig som helst,hon håller på och åker efter molly hela tiden, vilket molly absolut inte gillar =) ögonsalva och medicin har hon fått. Och gröt har hon ätit..så nu är hon nog nöjd för ett tag.. Älsklingen kom nyss hem,efter att ha hållt på med arbetsbilarna idag. Så nu sitter han vid sin dator,och jag vid så kallade min =D..vet inte vad dagen har att erbjuda,men de återstår att se :)

Hej så länge...

Infektion i tårkanalen :(

Ringde i morse till ögon jouren och berättade som de låg till med Novas öga,och vi fick en tid kl 13.00 hos en ögon läkare. Han lyste och kollade,och hade på nåt kladd i ögat,å lyste igen..men kom sedan fram till att de va en infektion i tårkanalen :( stackars min lilla älskling..men för säkerhets skull så ville han att en barn läkare skulle kolla på henne också,så vi blev nerskickade till barnakuten. Där tog vi tempen på henne,sen vägde dom henne och undersökte henne lite..men de slutade alla fall med att dom kom fram till samma sak. Så hon fick ögonsalva som hon ska ha 2 ggr om dagen,och antibiotika som hon ska äta i 10 dagar..hon fick första gången nu ikväll,å de gick jätte bra,de smakade gott också,så de va ju bra =)Sen tog dom en odling på henne,för att se om det hade spridit sig,men den får vi inte svar på än,dom skulle ringa om de va nåt,så jag hoppas de är lugnt. Men de va inge kul att se när dom tog den, dom stack ner en lång järn grej med en tuss på,långt bak i näsan..ååå fy va hon skrek..kunde absolut inte titta,då hade jag bara börjat gråtit. Tycker så synd om henne,alltid är det nåt. Hon va sjuk för inte så jätte länge sen,sen fick hon hosta igen,å nu det här..va blir nästa..hoppas inte på något mer nu.

Ikväll va vi på gudstjänst också,i Järlåsa kyrka..de va för alla som hade dött under ett år eller hur de va. Men de va jätte fint, och mysigt.. nova sov hela tiden,så de va skönt..men när hon vaknade sen när vi skulle gå så va det fullt med massa kladd i det andra ögat som hon inte hade nåt besvär med..Åh nej tänkte jag,inte de ögat också..Så nu har hon besvär i båda ögonen..usch va jag tycker synd om henne..i morse när hon vaknade så hade hela ögat klibbat igen,hon kunde inte ens öppna det,och började gråta jätte mycket. Men jag tvättade bort allt så sen så fick hon lite mat,och somnade om igen. Hon har mest sovit hela dagen idag, men de är väl för att hon knappt har kunnat kollat,de har väl varit för jobbigt för lill skruttan. Vi måste hålla koll på så att hon inte får feber för då skulle vi komma in på en gång,för de kan va jätte farligt å sprida sig upp till hjärnan sa dom,åh de vill jag inte ska hända. Ska försöka massera så mycket som möjligt vid näsan,för de skulle tydligen vara jätte bra,så de ska jag göra när hon sover..för hon gillar inte att man pillar nära ögonen när hon e vaken..Nu har hon somnat så nu sover hon nog för natten,så snart ska jag också lägga mig,ska bara ta en natt macka, sen ska jag gosa lite med molly. Eftersom att hon inte får ligga i sängen längre så måste jag passa på att gosa lite nu innan vi ska lägga oss. Här kommer två bilder från dagen!

Ligger och väntar på att få bli undersökt!

Jag & Nova på Barnakuten!


Godnatt!!!

RSS 2.0