31 Oktober 2011

Alltså jag vet inte va jag ska skriva o längre..kan ju inte hålla på och skriva om va jag gör om dagarna för jag gör ju inte mycket..Eller är det de ni vill höra?
Vad vill ni läsa om??? hjälp till lite nu då...
Vill ju öppna en ny blogg,eftersom att denna blogg heter Nova min stjärna och är mest om henne,men när jag får andra barnet så vill jag ju ha med denna lilla också..Men hade det inte varit så svårt att lägga in bilder å fixa till så hade jag kunnat fixat de nu på en gång..Men de ska ju vara så himla krångligt allting...

Magen växer på som den ska,ska till barnmorskan den 9:e och mäta magen,och lite sånt..Så de ska bli spännande =) Väger alla fall 66,3 kg nu,så har ju gått ipp ca 9 kg redan :( Är ju ett tag kvar så vi får se vad vågen slutar på :)

Igår skulle Nova ta hand om mig som sin bebis,hon bäddade in mig och gav mig napp..Hade något ont i ryggen när jag skulle ta mig upp från golvet..



Hon hade roligt alla fall =)

Kollade på Panorama Activity 2 igår och de skulle jag ju aldrig ha gjort..jag va rädd och kunde inte sova,ännu värre blev det eftersom Micke skrämde skiten ur mig hela tiden...Sen att Nova vaknade på natten och pekade in i väggen gjorde mig ännu räddare,så de slutade med att hon sov mellan oss..Jag brukar aldrig bli rädd för nåt sånt här,men just såna här filmer får mig att rysa..Jag mådde nästan lite illa efter att ha sett den,ont i magen hade jag alla fall,och Micke han bara skrattade när han såg hur himla rädd jag va..Micke berättade att de finns en 3:a så nu måste jag ju se den också,man kan ju inte kolla på 1 å 2 och strunta i 3..klart man måste se alla..Man är rädd för stunden men de går ju över sen,OCH de är inte på riktigt =D

Nej nu ska jag snart gå och knyta mig,ska bara ta mig en macka först :)

Natti Natti


30 Oktober 2011

Mitt allt <3


30 Oktober 2011

Nova med sina bästa kusiner =)


Nova 2,5 År

Idag blev min lilla tjej 2,5 år och fick gå på sitt första kalas utan mamma :) Jag är så stolt över min lilla tjej..
Jag älskar dig <3


Lördag 29 Okt

Nu har dom två sista katterna flyttat, dom kom och hämtade dom nu ikväll.. Och jag som har kommit ihåg vem Simba var, visste inte alls de nu. Markerade honom igår men de va borta idag.. Så jag satt och kollade på båda och lyfte dom, och såg ändå inte vem han var. Men jag va ju tvungen att bestämma mig för nån, och jag gick på magkänslan, så jag hoppas verkligen att jag valde rätt nu.. Man vänjer sig ju med katten men känns ändå lite sorgligt att man kan ha valt fel.. Just nu ligger missen och sover,han känner sig nog lite ensam nu, eller så tycker han det är skönt :)


Höstmys =)

Idag har Nova och jag varit ute och plockat löv, eller jag plockade ett, resten fixade Novis :) När vi kom in satte jag ihop alla fina löv, sen fick Nova måla på resten och göra fina tryck.. Jätte fint blev de :)


Video på Novis

=)


Torsdag 27 Okt

Snart helg igen då,jösses va veckorna går fort ibland,snart in i ny vecka igen då =)
Idag har det varit en lugn dag,jag har bara suttit i soffan och kollat på film,såååå skönt så..
Sen hämtade man ju lillskiten på dagis,som inte alls va så trevlig hemma..Hon va grinig å låg och ålade sig på golvet hela tiden..Skulle ha glass å godis,å allt hon kunde komma på...öppnade skafferiet och hällde ut mollys godisar,öppnade frysen och lät den stå öppen...Hmmm ja listan kan göras lång...Morrrrrrr
MEN en sak fick henne att lugna sitt humör lite,och de är Pippi Långstrump,hon är inte den som gillar tv direkt..hon sitter aldrig stilla och kollar på film,men just idag så va en sån dag hon ville göra de =) Jag satte på pippi och där satt hon i sin lilla stol och drack saft och åt kaka =D Så jag kunde lugnt å försiktigt smyga upp för trappen och gå på toa i LUGN Å RO ;-)

Igår busade jag och Nova på hennes rum jätte länge..Vi lekte med dockorna,gömde oss under filten så inte spökena kunde ta oss ( ja nova säger så ) och sen tog vi massor av kuliga kort :) Dom blev väldigt suddiga,men gjorde dom i lite svartvitt så då blev det någorlunda bra..Man ser ju alla fall att de är vi =)









Gömmer sig =)






Ja de va gårdagens bilder =)

Nova skulle absolut ha med sig sin " bäbis " i sängen när hon skulle sova nu ikväll,och de kan man ju inte säga nej till..tänker bara att de kunde varit en riktig bebis som låg där =)



Dockan heter AnnaBell men Nova säger Bell eller bäbis,de är enklast så =)
Sötnosen min ♥

Nej godnatt på er alla där ute...





Pippi Långstrump

Nova sitter och kollar på Pippi på de sju haven.. Hennes favvo film =)



Spökdjävul :)

Nova va redo att skrämmas på dagis i morse :)


Måndag 24 Okt

Usch va jag sov dåligt i natt, Nova vaknade kl 01.00 och gnällde.. Så de va bara att ta in henne till oss, och de va nog den värsta natten på länge.. Hon sparkades, rullade runt, gnällde, svettades och skulle ha vatten..Och så höll det på i några timmar.. Så när Mickes klocka ringde vid halv 6 så hade jag nog knappt somnat.. Så när jag hade lämnat Nova på dagis så åt jag frukost sen gick jag och la mig ett tag.. De va såååå skönt..Så nu börjar det kännas i ögonen att man e trött.. Hoppas verkligen att Nova sover bra i natt, och nu har jag inte eldat nåt ikväll heller så nu är det inte nån bastu i sovrummet =) Va verkligen fööör varmt igår natt, förstår att hon svettades. Pyjamasen satt som klister på kroppen :) så nu ikväll fick hon sova i bara linne å trosor.. Nej nu ska jag bara kolla klart på en sak på tv sen ska jag lägga mig..

Natti Natti


Måndag 24 Okt

De finns inget sötare än när barn sover,speciellt den här lilla prinsessan <3


23 Okt 2011

Hade en bra dag på Fyrishov igår =) Tänkte bjuda på några bilder,dom kan vara lite suddiga pga att jag hade mobilen å fotade med..









Va väldigt skönt för magen att få bada =)

Igår kväll så hade jag och Jennifer en myskväll bara vi tjejer,Nova va med till klockan 21.00 sen somnade hon..Jag och Jennifer hyrde filmen Amors Bollar som va väldigt rolig,sen åt vi massa gott :)



Vi gick och la oss vid strax efter tolv,men somnade inte förrän vid halv 2 =) Vi skrattade så vi hade ont i magen =D



Idag åkte vi tjejer upp på stan en sväng,jag skulle handla mössa och vantar som jag hade sett på BikBok,men när jag kom dit så fanns det bara 2 mössor kvar och dom va sönder,så då struntade jag i vantarna också..får kolla nån annanstans istället..Så istället så köpte jag ett par jätte fina fodrade byxor och en stickad tröja till Nova på HM..och även en BH till mig ;-)

Byxorna


Och tröjan


Hon blev jätte fin i dom,ni får se en bild så småningom :)

Tänkte jag skulle bjuda på en magbild också,gick ju in i en ny vecka idag =D

Vecka 23




Nu blir det lite tv innan läggdags..

Godnatt!!!


Nova sjunger

Lille katt


Nova sjunger Lille Katt =)


Freeeeedag =)

Hej alla läsare,blev inget inlägg igår då jag och älsklingen hyrde film..Blev Gullivers Resor,den va bra faktiskt,rolig =) Jack Black är ju klockren ju =)
Va ju till Thuns igår också,fick inte med mig så mycket hem som jag trodde jag skulle få..Och Nova fick pyttelite saker mot va jag brukar få med mig hem..Men hon fick alla fall 3 par strumpbyxor,ett par mjukis byxor,och en tröja..Jag själv fick en jacka och stövlar av mamma å pappa,tack för det =) Super fina stövlar,och jackan med såklart ;-)

Köpte även vagnen igår också,och den va jätte fin så de va ett bra köp =) Nu längtar jag tills bebis kommer...

Idag va jag med mamma å pappa in till stan för dom skulle handla lite..Sprang in på Lindex och kollade om dom hade badkläder,men nix,de fanns bara för bebisar i stort sett,så då sprang vi in på KappAhl,och som tur var så hittade vi en bikini där till Nova,eller de va trosor å linne,men bättre de än ingenting..Vi ska ju åka och bada imorgon på Fyrishov och Novas badkläder va ju för små,så hon behövde ju nya..Jag med för den delen,trosorna kan jag väl ha,men överdelen är ju något liten då tuttarna har blivit en aning större =D men de är väl bara att försöka göra det bästa,och hoppas att dom sitter på sin plats..Mamma ska ju också med imorgon,så hon kan bada lite med Novis :) Jennifer kom ju idag för imorgon åker ju Micke bort och ska sova borta och då ska ju hon sova inne hos mig så jag får lite sällskap,vi får det nog trevligt :) Blir nog massa film i våra Zipperall =)

Emil åkte ut ur idol ikväll,de va ju bra de,för han va verkligen usel ikväll,har aldrig gillat honom ändå så..Va ju verkligen tur att inte Amanda fick lämna,för då hade jag blivit smått irriterad..Man vet ju aldrig hur tittarna röstar..Ibland kan dom ju glömma bort också och rösta på den dom vill ha kvar bara för dom tror den sitter säkert,för de har ju hänt förut..

Nej nu bjuder jag på några kort innan jag ska lägga mig...

Novas kläder hon fick



Cooling =)



♥ ♥



Natti Natti


Onsdag 19 Okt

Dagen har spenderats i en bil till Fagersta för pappa köpte bil där idag :) Vi åt i Västerås,och skulle sedan köpa barnvagn,men vi hade för lite tid innan Nova skulle hämtas så jag ska köpa den imorgon istället runt 13.00 =) Bilen va fin faktiskt,mamma gillar den väl inte så mycket,eller inte storleken alla fall,då hon gillar mindre bilar istället ;) men hon vänjer sig nog..Imorgon ska hon ju få köra den för första gången,för då ska vi äntligen åka till Thuns,hoppas bara att jag hittar nåt nu,men de ska nog inte vara några problem =D Slinker väl ner ett å annat barnplagg till Novis,och säkert nåt litet till bebis också ;-)

Hade en väldigt trött liten tjej i morse,som inte gillade när lampan tändes =)



Men vaknar man varje natt och gnäller så är man trött när klockan ringer :)

Fick ju min Sobea dress idag också,jag som absolut inte skulle köpa den,men kunde inte låta bli..Jag har ju inga mamma kläder och jag måste ju ha nånting,och jag ångrar den inte,även fast man kanske ser lite halvlustig ut i den,då muddarna är lite stora,så gör det inte mig nåt..Hellre se lite konstig ut än att inte ha några kläder som passar..Micke tycke jag såg ut som Kalle Anka,men de godkänner jag :) Jag e alla fall nöjd och de är huvudsaken =) Kunde ju inte knäppa på mig själv i den så de blev bara en liten magbild i närbild =)



Skit samma om man ser lite av tuttarna,va gör de..De är ju inte dom ni ska kolla på så =)

Fick en fin bild på min sessa också :)

Söt som socker ♥



Ja man kan lika gärna tror att de är en pojke på bilden =)

Börjar känna mig väldigt seg nu fter att ha varit vaken länge och knappt fått sovit i natt,så nu ska jag bege mig till sängen och hoppas på att älsklingen sover hela natten i SIN SÄNG...

Natti Natti


<3

Min finaste Ögonsten ♥



LOOOOOOOVE ♥


Tisdag 18 Okt

Nova har varit hemma från dagis idag också,hon va hemma igår för hon hostade så mycket,så då tänkte jag att hon får vara hemma idag också,även fast hon skulle ha kunnat gått på dagis :)
När vi va till affären idag så köpte jag lite bakgrejer så jag och Nova kunde baka..De är alltid mamma som bakar åt mig men nu va det bara jag och Nova =)

Började med Cupcakes =)



Sen Chokladbollar (negerbollar som jag säger)



Och sist men inte minst en chokladtårta =)



Allt va super gott och jag är nöjd =)

Nästa gång blir det nog bullar,och kanske muffins med nån smet i :) Ja vi får se...

Blev en lång dag/kväll för Nova,åt inte förrän vid 19.00 eftersom vi skulle fåälgkött inne hos mamma å pappa,och tydligen så tog det så lång tid att stycka den lille fan,så de blev sen middag..Och vi fikade inne hos oss efter,så Nova somnade inte förrän vid 21.30..och de är väldigt sent för henne,alla fall om man ska upp till dagis imorgon,och de ska hon ju också..Efter att vi har lämnat henne så ska jag följa med mamma å pappa och kolla på en bil förbi Västerås nånstans,eller va de va..Sen ska jag åka och kolla på en vagn jag har hittat..Den är billig och knappt använd så jag kör nog på den..ringde och hörde efter va de va för färg på den,för de va så svårt att se på bilden,och liggdelen är brun å sittdelen är blå aktig,men man kan fortfarande lägga i en rosa filt eller åkpåse om det blir en tjej..hade väl hellre velat haft en helsvart vagn,även fast de är en tråkig färg,men denna vagn passar ju faktiskt både tjej å kille så då spelar det inte så stor roll..
Ni får se bild imorgon om jag köper den =)

Nu ska jag värma min vetekudde för magvärken tar kål på mig...

Natti Natti




Söndag 16 okt

Jösses jag kan inte minnas att Nova sparkade såhär mycket i magen i denna vecka..Visst de är väl olika,men ändå,känns lite märkligt faktiskt :) Nova fick känna nu ikväll på magen,hon har känt tidigare men inga sparkar,och de första hon sa var " mamma aj aj " hon tror att den gör illa mig där inne =) hihi sötnos..men hon kände den sparka alla fall,och hon bara skrattade,sen la hon örat emot och skulle lyssna,men kan inte tänka mig att hon hörde så mycket ;-) De ska bli så himla roligt att se hur hon är när bebisen har kommit,längtar verkligen tills dess..

Idag va vi ju med när mamma skjussade hem Jesper,Nova fick äntligen träffa sin Bell som hon tjatat så mycket om =) Bell va lite i sin egna lilla värld,men dom hade nog roligt..Knäppte väl ca 120 kort,men tänkte bara visa några..men dom mesta är på lilla Isabell såklart =) Sötnöten..











Sötnosarna ♥

Nova va uppe lite längre ikväll för hon somnade ju i bilen på vägen hem,så hon va ju inte särskilt pigg på att lägga sig vid 20.00..så vi åt lite kräm å mjölk och åt smörgås nu på kvällskvisten :)





Vilken busunge jag har ;-)

Imorgon är det dags för dagis igen,och jag hade ju hoppats på att få åka till Thuns nu,men verkar inte bli så..och inte kan jag måla heller för färgen är slut..Så jag får väl sova bort dagen då...Nu ska jag alla fall kolla på blocket efter vagn,velar fram å tillbaks om jag ska ha Brio eller Emmaljunga..känns som jag aldrig kommer kunna bestämma mig..Dom flesta skulle säkert säga Emmaljunga för de är ju svenskt,men alla delar tillverkas ju ändå i Kina så de har ju ändå ingen betydelse egentligen..ingen vagn är helt perfekt,och alla kan gå sönder eller bli nåt fel på..Va in på Barnens Hus iag och prov körde en Brio Sing,och de kändes väldigt bra faktiskt,lätt å smidig att ta med sig överallt,OCH de poseviva är att de finns massor av dom på blocket,men med emmaljungan som jag vill ha finns det ingen så den blir det i så fall en ny utav..Lutar nog åt Brio ändå faktiskt,kommer nog inte att bli besviken..

Eller vad tror ni??? tycker ni är väldigt dåliga på att kommentera faktiskt...

SKÄMS......


Lördag 15 Okt

Sitter här framför burken och lyssnar på lite musik och kollar på lite kläder..Sitter och velar om jag ska köpa den där mjukis dressen eller inte,vet ju innerst inne att när jag vill ha nåt så är det de som gäller,och får jag inte de så blir jag sur..Sån är jag :) Men man kan ju ta så man betalar lite i taget också,så jag funderar på de..Men måste tänka lite till,byxorna ska jag alla fall ha...

Nova sover inne hos mamma å pappa ikväll,hon skulle ha fått sovit där igår egentligen,men eftersom Linda och barnen sov där då så fick hon inte plats,men nu sover hon med mormor i stor säng =) Hoppas hon sover bra,och inte vaknar nåt..Och att den dumma hostan inte sätter igång..Själv ska jag njuta av lite sovmorgon imorgon,Nova har vaknat så tidigt dom senaste dagarna så man e så seg på dagarna..Vi ska följa med när mamma skjussar hem Jesper imorgon också,så då ska Nova få träffa lilla Bell,som hon har tjatat så mycket om =) Så ikväll har jag tvättat hennes finklänning,för den ska hon få ha imorgon då :) Eller finklänning va väl att ta i,men den nya jag köpte till fotograferingen :)

Sitter och funderar också om jag och Nova ska gå och fota oss nånstans,de blir ju så himla fina bilder,men vill ju gärna att Micke ska vara med också så det blir hela familjen,vi ska ju alla fall göra de när bebisen har kommit,precis som vi gjorde med Nova innan julen 2009..Blev ju superfina kort,och vi betalade ingenting heller =) Men Micke är så svår att få med på kort,han blir så stel,och ser nästan rädd ut..De får man ju inte göra på ett familjefoto =)
Såhär blev ju vårat kort som vi tog i November 2009..



Va lustigt egentligen,här har hon blåa ögon,och nu har hon fått bruna =)



Min lilla bakelse,åååå så liten hon va..bara 6 månader & 20 dagar ♥

Tänk att man kan älska nån så mycket,ens eget kött å blod..Finns ju absolut ingenting man kan älska så mycket som sitt eget barn..tänk om något skulle hända henne,va gjorde jag då...Man tänker ibland på allt otäckt som drabbar barn,undrar hur man som förälder känner då..nåt som jag ALDRIG hoppas på att få känna..Jag älskar min lilla skatt och vi kommer att sitta ihop för evigt ♥

Här kommer lite söta bilder på när Nova myste med Molle =)






Och 2 badbilder ;)




Hon ser väl inte så jätte happy ut på bilderna,men hon va så trött också..

Nej nu ska jag äta lite dipp med grönsaker,och lite godis =)

Puss & Kram


Lördag 15 Okt

Nu ska denna fina Esprit Cardigan äntligen bli min =)



Snygg va??

Den är säkert väldigt skön :)


Fredag 14 Okt

Usch idag har det varit en väldigt seg å tråkig dag måste jag säga..Nova vaknade vid halv 8,men vi låg och myste ett tag,så klockan va nog 09.00 när vi gick upp..Skönt att få ligga å dra sig lite.. Sen gick vi ner och åt frukost,Nova skulle självklart ha makrill,får hon nite de,elelr om man inte har det hemma så äter hon nästan ingen frukost alls..Men i morse år hon 2 st mackor,och drack 2 glas oboy =) så de va bra..Tack för att makrill finns :)

Sen gick vi ut en stund,men va så himla kallt ute och de fanns ingenting att göra..tråkigt va det..Hade velat åkt till Thuns,men fick ju inte åka dit för pappa,för han skulle ju fixa bilen,men han gjorde ju aldrig de idag så då hade vi kunnat åkt ändå..Och nu ska ju Jesper vara här imorgon så då lär det inte bli nåt då heller..Sen är det ju Söndag och då är det stängt..Så man lär väl aldrig få komma dit,jo när pengarna e slut kanske... Önskar jag hade de där jävla körkortet nu,då hade jag åkt iväg hela tiden..Hatar att vara hemma,vill göra nåt,vill inte sitta still å bara glo..De kan man göra när man sitter på hemmet..

Åter till vad vi gjort idag,jo vi har varit hos hästarna och givit dom lite bröd,sen sov Nova lite middag i vagnen,sen gick vi in och byggde lite pärlplattor och målade med finger färg..De va väl de vi gjort idag..hoppas på lite mer kul imorgon,men vi får väl se..Blir väl dött som i graven...

Nu bjuds på lite bilder i ordning precis som dagen har varit =)

Godmorgon :)

myyyyyys ♥

Godast att äta direkt ur burken =D





Zzzzzzzz

Nova hjälpte mamma med nallen =)


Min lilla indian ;-)


Denise fick lämna idol ikväll,förstod nästan de..pinsamt att Linni tappade texten,men anade nästan att hon skulle få stanna..Jag gillar henne annars,hon e bra..Men Amanda F idag,hon va ju klockren,älskar hennes röst :)

Innan Nova somnade så hade hon jätte ont när hon kissade,hon klagade och tog sig mellan benen,så jag hoppas inte att hon börjar få nån infektion eller nåt..kan va så att hon är lite röd bara å att det är de som irriterar..Snuttan då :( Vet själv hur ont det kan göra när man ska kissa,usch aj aj aj..

Nej nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska lägga mig..

Natti Natti


Torsdag 13 Okt

I morse efter lämning på dagis,så åkte jag och mamma in till stan,mamma skulle vara hos doktorn kl 11.00 så innan de så åkte vi och åt frukost på Ikea,väldigt gott :) Sen till Samariterhemmet...Fick ju pengar idag,så då passade jag på att handla lite på City Gross,blev alla fall en 1000kr som försvann..Så 4000 är redan borta eftersom jag lagt undan 3000..Sen betalat räkningar för lite över 1000kr,så nu är det inte så mycket kvar känns det som..Men skulle behöva nånting till mig själv också,så jag hoppas att mamma vill åka till Thuns och kolla på Lördag...Hade varit perfekt att stå på loppis på Söndag,behöver verkligen alla pengar jag kan få nu..Men vet inte om det är för sent för att boka bord nu,när vi stod där sist så fanns det bord som va tomma,så man vet ju aldrig...Kanske ska kolla...

Eftersom att det aldrig verkar komma en sån vagn som jag vill ha,så får jag köpa mig en ny vagn istället..men ska i så fall sälja Novas vagn,för hon kommer garanterat inte att utnyttja sin vagn så mycket sen ändå..och jag tänkte ändå köpa en stå bräda till henne..får väl se vad man kan få för vagnen,den är ju inte så gammal heller så..
Sen är det inte säkert att det finns nån vagn sesare heller och då står jag kanske där utan vagn sen..tar ändå 10 veckor att få en vagn om man ska beställa en,och man kan bara beställa den här veckan,sen om typ några veckor igen..

Efter att Nova hade hämtats så va vi ute ett tag när vi kom hem,vi gungade lite,hämtade lite ved,och knäppte massor av kort =) Så jag tänkte bjuda på några nu..Skrev ju aldrig nåt igår så ni vet ju inte vad Nova fick för nåt av sin mormor å morfar =)



Japp en trehjuling =) Fin va?? Inte nåt skit i plast,utan en riktig cykel ;)

Och de märktes att hon gillade den,hon blev nog lite generad den lilla damen,eller ska man säga den STORA damen =D

Bilderna från igår blev lite suddiga tyvärr...





Idag när hon kom hem från dagis så skulle hon cykla på en gång,hon måste bara lära sig att trampa också,ser så himla roligt ut när hon går med den =)

Nu lite mysiga bilder från idag =)












En mysig dag/kväll har det varit..Imorgon är lill stumpan ledig från dagis så då ska vi bara göra massa roliga saker..Som att måla och pyssla,de har Nova valt =) Hoppas inte jag börjar bli sjuk bara,har väldigt ont i halsen,och Nova hostar ju så då är det i så fall hon som smittat mig..

Förresten så hittade jag en sida igår som Laila Bagge,ja jag säger Bagge,förresten så står det så på hennes blogg,fast Wahlgren efter förståss ;) Alla fall så hade hon haft jätte svårt att hitta mamma kläder,och de förstår jag,för de finns inte nånstans,förutom lite på HM,men de är oftast bara skit..Så hon hade hittat en sida på nätet som hette http://www.sobea.se/ och där hade hon köpte en mysdress i svart,och jag blev kär i den på en gång,fast jag vill ha den ljusrosa..Och det som är bra är att man kan ha den efter graviditeten också,jag som älskar myskläder kommer ju att bo i den hela graviditeten =)  De tråkiga är bara att allt va så himla dyrt,jag vill ju gärna ha det,men har i så fall bara råd med antingen byxorna eller tröjan,men vill ju gärna ha båda delar,eftersom dom hör ihop..ja ja,vi får se hur jag gör...Tomten kanske kommer tidigt i år ;-)

För er som inte orkar gå in å kolla på hemsidan så lägger jag upp en bild här...



Ser super skön ut,och de va just de Laila tyckte,hon ville inte ta av sig den =) Vill ju ha nåt som gr över magen annars är det ju ingen vits,magen blir ju bar å kall annars,sen värmer det skönt också om det är mudd upptill :)

Nej nu ska jag hoppa i säng,vem vet när Nova vaknar,hon har sovit dåligt i 1 vecka nu..vaknar och gnäller varje natt och vägrar ligga i sin säng..Ingen aning om vad som är fel,och hon drömmer inte alla fall för de vet jag..Så man kan hoppas att det vänder snart..

Godnatt


Tisdag 11 Okt

Idag har jag målat väggen där vitrinskåpet stod,den va ju röd innan,nu är den vit..Ska måla den 2 gånger till så blir den ännu finare..Eller 3,vi får se hur mycket som behövs..



Målade även lite lister,sen imorgon är det bara att köra på igen,ända tills det är helt klart..Väggen där tv:n sitter ska också målas vit,så de är mycket kvar..Och tapeter ska upp,å tak ska målas..Jösses,de tar aldrig slut..
Annika va hit på eftermiddagen också,med en pyjamas till Nova som hon hade hittat på Thuns,jätte söt va den =) Mamma hämtade Nova på dagis,jag behövde tydligen inte åka med idag =) När Novis va hemma igen så va vi ute och lekte lite..hon lekte i sandlådan,blåste såpbubblor,och hjälpte mig att hämta ved :) Va fint väder så de va skönt ute,fast mössan åkte på ändå =) Känner mig så naken utan mössa ;-)
Jag och Nova åt mat inne hos mamma å pappa ikväll,va fisk,och de gillar ju inte Micke så han åt rester från igår..alltså kycklingsallad som jag hade gjort...Fisken va inte så god,men räkorna gick att äta alla fall..Och 2 smörgåsar slank ner också =D
Hon hade inte sovit nåt på dagis idag heller,och trött som hon va så låg hon under bordet hos mamma å pappa och myste med snutten..
Vi duschade när vi kom in,sen ville hon ha en drickyoghurt,och ännu en till efter de,sen va det bara att krypa till sängs,och hon somnade på bara några minuter..hann inte ens börja läsa boken som hon ville höra..Då är man trött...
Nu har jag lite egentid som de så fint heter,den ska jag utnyttja med att bara sitta här och njuta,och känna dom härliga sparkarna från bebis =)

Fick förresten Novas och bebisens kläder hem idag,och min tröja...Åhhh va fina dom va,och tröjan va super skön,så de måste nog beställas en till =)

Här kommer lite bilder!!

Sötnosar :)


Baka Baka liten kaka =)

=)

Tröttis tjej


Morfar är galen...

Glad tjej i ny pyjamas =)



Sov Gott min älskling ♥


Måste lägga mig i skaplig tid ikväll,för imorgon måste vi upp senast 07.15 om Nova ska hinna äta frukost också,för hon måste vara på dagis 08.15 imorgon,för då blir det fotografering =) Ska bli kul att se hur korten blir denna gång,men dom blir säkert super fina..

Natti Natti


Måndag 10 Okt

Idag efter att jag lämnat Nova på dagis så kom Annika och hämtade mig,hon undrade om jag ville följa med på marknad och jag hade ändå inget planerat så varför inte,alla marknader är ju lika,men marknad är ändå marknad,och de är mysigt :) Så vi åkte alla fall dit,på Vaksala Torg va det..Va väl inte mer folk än va de brukar vara på marknader,lagom tyckte jag..Köpte alla fall 14 par strumpor för 100kr =) De e ju billigt,de får man ju ingenstans så..Nova fick 5 st och mamma 4,så lite snäll va jag..Hittade även massa fina barn och bebis kläder,men köpte inget eftersom jag inte hade tillräckligt med pengar..Skulle ju köpa nåt fint till Novas fotografering också..Efter marknaden så åt vi uppe på stan,blev pasta på Rififi...suuuuper gott ;-) Sen åkte vi vidare till Gränby C,va in i varenda klädbutik där dom hade kläder,förutom på POP,för där måste man nästan va miljonär för att handla...nää men tycker inte att dom har så mycket riktigt fina kläder för speciella tillfällen,utan där köper man mer vinterkläder å sånt..Trodde verkligen att dom skulle ha nånting på Lindex då jag har sett massor av fina tunikor å sånt på nätet,men de fanns INGENTING...va helt tomt på sånt..Så jag hade ju inget val,va ju bara att gå in på Rackartyg och kolla,där är det också dyrt,men dom har super fina kläder,och lite annorlunda..Hittade först ingenting där heller,men sen hjälpte hon mig som jobbade där,och då hittade hon en super fin klänning,den går i ljusblå och lila och de är små ugglor på den..låter kanske jätte fult,men den är super fin,och den kommer passa henne jätte bra på Onsdag =) Så mycket mera blev det inte handlat då pengarna tyvärr tog slut,verkligen ångest nu,då jag lovade mig själv att lägga undan dom..men Nova behövde verkligen nåt,och strumporna va ju inte särskilt dyra,så jag får väl skylla på maten då,som kostade typ 100kr..Men va fan,mat behöver man,och gott va det,så jag får väl vara nöjd ändå =D Får ju pengar på Torsdag och då SKA det läggas undan 3000kr..för dom måste jag spara... Förstår inte varför det ska vara så jobbigt att spara hela tiden,jag kan ju oftast aldrig spara då jag typ aldrig får några pengar,för när jag väl får dom så tar dom slut samma dag,jag får ju som sagt inte så mycket så dom räcker ju inte till nåt..
Handla kläder till sig själv,va e de liksom..de är ju mest till Nova och mat som pengarna går..Men nu måste jag försöka handla nåt till mig själv,för mamma kläder är nåt man måste ha,alla fall om man blir lika tjock som mig,har redan gått upp 6 kg,och de är nog bara början,är inne på den 6:e månaden nu,och jag har kommit ganska långt,men är ändå 4 månader kvar,så vi får väl se hur många kilon det blir..Barnmorskan trodde alla fall 15 kg,så vi får väl se om det blir mer än så..

Nova somnade tidigt ikväll,skönt för henne då hon va super trött..Hon sa hela tiden nu ikväll "tlött mamma " så de va bara hopp i säng,och hon somnade på 2 min...
Själv kollar jag runt lite på nätet efter roliga saker att köpa,fins ju MASSOR med skoj,och tusen saker man behöver,men säkert ännu mer saker man inte behöver fast man vill ha ändå =)
Så nu ska jag fortsätta kolla runt lite,innan det är dags att slå ner huvudet på kudden..
Först bjuder jag på 4 bilder från ikväll :)

Älskar att leka med lera =)

Gör kakor till mamma :)

Nutella i hela munnen =D tyvärr lite suddig

Mammas trötta skatt ♥


OCH Novas fina klännig =)

Vad tycker ni? är den inte söt ;)

Godnatt!!


Söndag 9 Okt

Idag stod mamma å jag på loppis,och de gick väl bra tyckte jag,hade väl velat fått mera pengar men bättre än ingenting..Blev alla fall 756 kr =) Så dom har jag lagt undan nu,för de ska sparas till vagn..Bara de att de behövs bra mycket mera för att jag ska ha råd med nån så de är bara att stå varje söndag fram till jul så har man nog fått ihop en slant ;) Men vet inte om min mamma är så sugen på de..Men jag vill alla fall stå snart igen,typ på Söndag eller nåt,man gör ju ändå inget på Söndagar så de spelar ju ingen roll..Har väl inte gjort så mycket mer än så idag,lagade mat när vi kom hem,blev köttfärssås och spaghetti..sen duschade jag och Nova..Nova är ju bara för söt,ikväll när vi duschade så sa hon " mamma lullan mamma " då ville hon att jag skulle tvätta pullan precis som hon gjorde =D hihi sötnos.. De märks verkligen att hon har börjat prata mer,och man förstår mer va hon säger..Och de är lika roligt varje gång =)

Har mobil bloggat hela helgen men tydligen så har det inte gått att spara från mobilen..skit skumt faktiskt.. Helgen har varit lugn alla fall,har bara varit hemma och tagit de lugnt..
Måste in till stan nån dag och handla nåt fint som Nova kan ha på sig på Tisdag när hon ska fotografera sig på dagis,för jag har för mig att de va på Tisdag,eller kanske Onsdag ;) vill ju att hon ska ha nåt nytt på sig,så jag funderar på att köpa nån fin tunika på Lindex,dom har ju så mycket fint nu,synd att de är så dyrt bara,men de får man ta...

Nej nu ska jag kolla på reprisen av serien Bron,för de missade jag i Onsdags,sen blir det sängen för min del...

Somnat i mormors knä ;)



Nova har bäddat ner kissen i dockvagnen =)

Magbild V.21 + 1


Natti Natti


6 Okt 2011

Usch å burr så kallt det är idag,både inne å ute..Mina händer är iskalla och fötterna har typ ingen känsel..De är svinkallt på golvet här inne..Men orkar inte röra en fena för att elda,så jag får helt enkelt gilla läget att ha kallt...Igår va det så himla fint väder ute,knäppte massa fina kort på Nova då..Höst bilder som jag kallar dom =)













Tittut =)



Magbild V.21


Nej på med mössa och vantar...


A-kassan suger

Jaha de här va ju roligt...jag som alltid har trott att jobbar man nån dag i vecka så är det bra,men det va de ju inte..Dom veckorna som jag har jobbat en dag i veckan får jag inga pengar för..Så man kan säga att jag har gått miste om typ hälften av pengarna..Skulle få typ 8000kr för 10 veckor..Och dom andra 10 veckorna inte ett skit...Jätte kul...Jag som skulle lägga undan pengar för barnvagn,å lite annat..Handla lite mamma kläder till mig själv eftersom jag inte kommer i ett skit jag har..Nej man får väl låna pengar då...Just nu önskar jag att jag inte hade städat överhuvud taget....

Ska om en stund åka och hämta Nova på dagis,hoppas på att hon inte har några rivmärken eller bitmärken i ansiktet den här gången..En viss person på dagis hade bitit henne igår så hon hade ett märke efter tänderna på halsen :( Sen rivmärket bredvid ögat,iof så vet vi inte om de va hon än,men man kan ju tänka sig..Sen allt sand som ska kastas...Ja vad kommer här näst..Ska bli kul att se om de hänt nåt idag,då vet jag en som kommer bli arg å de är Micke...
Är ju faktiskt inte personalens fel att barnen gör såhär,utan de är ju föräldrarna som får ta tag i det..De värsta som kan hända är ju att Nova börjar göra samma sak,eller att hon till slut inte vill gå till dagis...Så jag hoppas att det inte händer nåt mer nu...

Nej nu ska jag försöka orka ta bort disken,men de tar emot kan jag säga..Snart ger jag upp det här med att diska varje dag...Vart är min diskmaskin?????

Bye Bye


Ont igen :(

Nu har jag sådär satans ont i magen igen,började precis innan vi skulle hämta Nova på dagis,fick lov att lägga mig när jag kom hem,tog vetekudden på magen,men de hjälpte inte..Så när Micke kom hem från jobbet så tog jag en dusch för att få lite mer värme på magen,och då gick nästan allt det onda bort,men nu är det tillbaks igen..Alvedon hjälper inte,så de är ingen ide att jag tar de..Hoppas verkligen att jag inte har såhär imorgon också för då måste jag ringa Gyn igen :(
Är alla fall väldigt jobbigt,kan inte ligga eller stå,bara vrider på mig i sängen..Känns precis som mens värk,fast gångra det med 100 så kan ni ju tänka er..Tänk då hur det känns att föda barn,ni som inte gjort det...Aj som satan så ont det gör,men tänk vilken gåva man får =)

Nej nu ska jag försöka sova,måste värma vetekudden bara..

Godnatt!!

Min finaste gåva ♥


3 Okt 2011

Nej dags att gå och lägga sig kanske,har suttit och kollat runt på nätet efter söta kläder till bebis,finns ju miljontals med sidor..Men vill man ha som mig lite annorlunda kläder som ingen annan har,så kostar det ju där efter..Kommer nog att bli nånting litet,fast inte än,lite senare kanske..Sen har jag även hittat massor av fina kläder till Nova också,hon som älskar Pippi,Oj Oj Oj de finns super häftiga kläder på vissa ställen..Men en pippi klänning för typ 400kr,de känns lite sådär faktiskt..De tillåter inte min plånbok,kanske den dagen jag vinner på lotto =)
Men de kommer ju en Julafton snart så hon kan ju alltid önska sig av tomten ;) Är mindre än 3 månader dit,och de går snabbt..ännu närmare förlossningen också..Nu är det typ bara 130 dagar kvar tills beräknat datum,och som jag sagt tidigare så kommer jag garanterat att få tidigare,men inte mig emot,bara jag slipper den förbannade havandeskapsförgiftningen...

Nej dags att krypa till sängs och spela lite angry birds =)

Håller tummarna för min kära syster att det inte är nån fara,och att dom hittar vad som är fel..

Godnatt!!


Kläder från Ellos

Beställde lite kläder från Ellos idag,va massor med Ta 3 betala för 2,så jag drog åt mig lite till Nova,bebis och mig =)

Novas



BEBIS





OCH MIN LILLA CARDIGAN



Dom kanske inte va så märkvärdiga,men dom va väldigt söta =)

Hittade massa fina kläder men de får vänta ett tag nu..men Nova växer så fort så hon behöver ju nytt..Har jag tur kanske jag hittar nåt på loppis också =)


3 Okt 2011

Har precis bakat nu ikväll,blev så sugen på nåt sött efter maten så jag gick in till mamma och då sa hon att vi kunde göra kärleksmums..Fast jag säger chokladrutor =)
Nova hjälpte också till,fast hon åt mest smeten ;)


Gott :)


Fin va?? lite tunn men god va den..



Fick reda på nu ikväll att syster är på akuten,tänker inte skriva här varför,utan de får hon göra själv,men hoppas att det inte är nån fara..Väntar på samtal så vi får se då...

Min lilla älskling tar sig en cykeltur i solen =)


Nej nu ska jag ta mig en chokladruta =)

Bye Bye


3 Okt 2011

Melissa Horn hon är väl bara för bra,hennes låt "Jag saknar dig mindre å mindre" är ju helt underbar,kan lyssna på den hur många gånger som helst..
Jag älskar Spotify =)

Här är en bild på Nova i morse vid frukosten =)



Jag och mamma ska ju stå på loppis på Söndag,och vi har precis gått igenom alla saker vi ska ha med oss..Å herre gud va med barnkläder,gick igenom alla bebis kläder igen,och de va tyvärr lite som fick följa med,men jag kan inte behålla allt bara för jag ska ha en till..Lite nytt kommer ändå att köpas så..Blir det en pojke så blir det garanterat massa nya kläder för nästan alla kläder är i rosa =)

Nu ska jag gå upp och kolla om jag hittar nåt mer att sälja..Finns nog mer än man tror :)

Hörs sen...


Nova har roligt i badet =)

Min kärlek ♥


Söndagen...

Närmar sig sitt slut,och den har bestått utav massa bus å lek här hemma...Bl.a har Nova målat med finger färg,busat med katterna,badat,och fått mig till rejäla skratt attacker nu ikväll =)

Berättade ju tidigare att jag hade köpt finger färg till Nova,och de fick hon pröva på idag,kan ju säga att jag va väldigt nogrann med vart och hur hon höll sina händer,så det absolut inte skulle komma på dom nya möblerna =)

Va inte nån hit i början,då min tjej är väldigt petig med att få skit på händerna =)

Men sen blev det riktigt roligt =)

Och hela 3 st teckningar blev det :) Super fina..


Åt hamburgare inne hos mamma å pappa idag,inte Micke för han va ute på jobb..Pappa hade gjort hemmagjorda,va inte så gott faktiskt,då jag hellre gillar köpta =) Men Nova tyckte om dom alla fall :) Efter maten så fick Nova bada,ja hon kan faktiskt fortfarande sitta i den lilla baby baljan,och de är ju tur de,för hon gillar ju att bada så mycket..Fick massor med fina kort när hon badade,men tänkte bara bjuda på ett =)


När vi kom in så satt vi och myste i soffan ett tag,Nova hade inte sovit något idag så hon va jätte trött,men för att hålla henne vaken en stund till så gick vi upp och busade med katterna..Hon bar och konkade på dom en efter en..Hon sprang t.om och gömde sig i sängen med en av dom,och drog täcket över huvudet =) hon är alla fall snäll mot dom som tur är...

Ballonger gillar dom :)

En tur i tvättkorgen =D


Ja de va allt jag hade att bjuda på för tillfället..Hoppas er helg har varit lika bra som våran..hoppas att denna vecka går fort så de kan bli helg fort,för då ska jag och mamma stå på loppis =) Massor av kläder ska säljas,och jag hoppas på en del pengar..

Puss & Kram


2 oktober 2011

Ja de syns ju vem Nova har fått sitt utseende ifrån alla fall =)



Kan faktiskt inte se nånting i henne som är från mig..Så man kan ju hoppas att nästa blir lite
lik mig :)


2 Oktober 2011

Då va denna helg snart slut då..Vad har hänt???

Jo vi har haft besök av Mickes kusin,jag har målat,vi har varit till stan,Nova har fått åkt bärgare,och vi har haft en liten bio kväll här hemma =)

Tänkte jag skulle börja med att bjuda på ett sött litet morgon foto på min lilla älskling som togs i Lördags morse =)



Hon e väl för söt min bakelse ♥

Va till Gränby och lite annat i Lördags,fikade på fågelsång och gick i leksaksaffärer,de uppskattades av Nova =)



Katterna lever ju rövare nu för tiden,häromdagen kom dom ner rulandes som gremlins bollar en efter en,så nu har vi fått lov att sätta ett högre plank där uppe..kan ju tyvärr inte låta dom vara på nedervåningen ännu då Molly fortfarande är elak mot dom..men igår kväll så fick dom vara nere en stund och mysa lite ;)

Alla utom Simba är med ;) han e lite blyg för kameran =D



Dom är väl bara för söta dom små hårbollarna :)

Och då komer vi till slutet av Lördagen då,som bestod att massa godis och film på vita duken,eller ska man säga väggen =)



De va våran helg..Söndagens bilder kommer senare idag =) för vi har ju inte fotat klart för dagen ännu...

Kram


1 oktober 2011

Sitter inne hos mamma å pappa just nu, pappa och jag sitter med våra mobiler och nördar oss, och mamma och Nova är ute.. Micke har åkt och ska hämta bärgaren för han ska ha jour tills imorgon..Sitter och funderar på vad vi ska äta, har inte ett skit hemma, och mamma å pappa ska bara äta korv med bröd och de är inget som jag gillar direkt.. Om jag nån gång äter korv så ska det va räksallad på, plus att de ska vara Sibylla korv och inte hotdog..
Nej jag får väl gå ut och kolla vad Novis gör..

Hej Då så länge :)


RSS 2.0