29 maj 2011

Idag va syster och barnen hit,dom hämtade mig efter jobbet...Vi grillade och åt maräng tårta..Gott va det...Skulle ta lite bilder på maten men blev bara på tårtan hihi :)



Gick bara bra att jobba idag,även fast jag va själv,eller Jessica va med också,fast de va första gången jag va själv utan att ha varit med nån som har varit där förut =) Va andra gången som Jessica va där,och de gick jätte bra för henne,tycker hon är super duktig...
På Fredag så ska jag jobba helt själv utan nån annan...men de går nog hur bra som helst :)

Imorgon kommer bästa Emelie hit och hälsar på Nova lite,är inte ofta det händer eftersom hon jobba så mycket,så Nova blir hemma från dagis imorgon,men resten va vecka så ska hon gå..
Ska egentligen ta sprutan imorgon,men får ringa och byta tiden eftersom jag fortfarande har så himla ont i halsen,de svider när jag äter,och så har jag aldrig haft förut..
Hoppas alla fall att det går över snart,jag hatar att ha ont i halsen...

Nu ska jag kolla på alla avsnitten som jag har missat av BB,missade live sändningen idag också,så den får jag kolla på imorgon istället...

Grattis alla mammor på Mors Dag!!!

Kram

Novas nya jacka

Min lilla prinsessa i sin nya jacka som jag glömt att visa =)
Kostade bara 99 kr



Fin va?

Mors Dag <3

Fick en jätte fin pyjamas och 10 stora rosa rosor av mina älsklingar ♥




Jag älskar er ♥

Nova kollar på barnprogram =)



De är första gången hon sitter helt stilla och kollar på barnprogram =)

26 Maj 2011

Idag har jag jobbat lite...Typ 2 timmar,inte mycket,men de är alla fall nåt...Skulle inte ha jobbat i helgen,men blev tillfrågad om jag kunde jobba på Söndag,och de ger ju bra betalt så de är ju bara att köra..Ska bli extra roligt då,för jag ska jobba med Jessica,och lära henne lite,så de är bara att hoppas att jag kommer ihåg allt bara,men de ska nog inte vara nåt problem =)

Blev ingen bingo idag för mig,för Mickes pappa,och syskon va hit och grattade honom i efterskott,så de blev lite fika,och massa lek med barnen..Söta Helmer va här också,han har blivit så himla stor sen sist jag såg honom..Och snart blir han 1 år...Stora killen =)

De blev sent ikväll,dom åkte inte hem förrän vid halv 9,så då duschade jag och Nova,sen så fick hon lite att äta,och sen så gick Micke och la henne,och han har inte kommit ner än,så jag antar att han somnade där uppe...som vanligt =) Men skönt för mig för då kan jag kolla på min Skilda Världar ifred :) Fast han ville också kolla sa han,trodde inte att han gillade såna här såpor,men tydligen så tyckte han de va intressant...

Nu ska jag fortsätta kolla,sen ska jag lägga mig,ska jobba imorgon..

Natti Natti






23/5-11

Fick en tid till vårdcentralen idag med Nova,fick för mig att hon kanske hade halsfluss men de hade hon inte,så de va ju skönt...Men läkaren som undersökte henne va inte den bästa..De första hon sa var att hon bara hade 15 min på sig tills nästa patient,jaha men de kändes ju bra liksom..Har man bokat en tid så ska man fan få all tid man behöver,och dom ska undersöka ordentligt..De ända hon gjorde va att sticka in en pinne i munnen,och kände henne på halsen..Hon tog inte ens ett halsprov som dom egentligen ska göra för att kolla om det är nåt...hon sa att de va ett vanligt virus,och de kanske det är också,men tycker ändå att hon hade kunnat undersökt henne bättre..
Jag hatar vårdcentralen,de har jag alltid gjort...Nej nästa gång blir det Närakuten istället..Där tar dom alla fall blodprov å grejer...SUCK..
Just nu så har Micke lagt Nova,de verkar inte som att hon vill sova ikväll heller..I natt som va så somnade hon inte förrän vid tolv på natten,de kändes INTE okej om jag får säga mitt..Hon är van att lägga sig mellan 19.00-20.00...Och imorgon ska hon till dagis också,och då behöver hon vara utvilad,så hon inte är så grinig..
Är det för att hon är lite sjuk,eller för att det är så ljust ute??
Hmmm..

Micke kom hem med massa fiskar och ett akvarium idag,han fick allt för bara 200kr,och akvariumet va jätte fint..Visste inte riktigt va vi skulle göra av det,men kom fram till att Nova gillar ju att kolla på fiskarna så hon fick det på sitt rum,och de blev jätte fint,så nu ska vi bara köpa lite fler fiskar =) Dom fiskarna han fick med har vi lagt i det stora akvariumet...
han fick med en jätte stor fisk,jag blev helt chockad när jag såg hur stor den va...



Visst är den stor??

Den är större än va den ser ut =)

De är en allätare,så nu hoppas vi att han håller det rent och snyggt =)

Novas akvarium får ni se när det är klart,just nu är det inga fiskar i det,bara vatten..

23/5-11

Den här bilden tog jag på Mickes födelsedag =)
Hon är sååååå fin på detta kort ♥


22 maj 2011 ( bilder )

Tänkte bjuda på 4 st bilder fån dagis när det va Öppet Hus =)









Grattis min älskling på födelsedagen <3

Har fått fira dina födelsedagar i 6 år nu,och jag hoppas att det blir måååååånga fler....

Dagen har varit toppen,fint väder har vi haft också,har fikat och ätit smörgåstårta..Sen senare mot
kvällen grillade vi korv...
Nova stackarn är sjuk igen...jävla skit alltså,jag börjar bli trött på de här nu...Hon hade lite feber nu när jag va upp och kollade till henne,så hon fick en alvedon...Hon hostar massor och får ingen ro till att sova..Den förbannade hostmedicinen funkar inte för henne för hon kräktes upp allt...
Va ska man göra då när hon inte kan ta den..ska man låta henne hosta för fulla muggar eller vadå?
Nej jag tycker så synd om henne,hon får ju aldrig vara frisk...

Har tänkt att bjuda på bilder i flera dagar nu men blir inte av för jag orkar inte sitta och vänta i tusen år på att en bild ska läggas upp...Men på Måndag ska jag bjuda på massor av bilder från alla dagar som varit...Just nu så kollar jag på " Kvällen är din " efter det så ska jag kolla på gårdagens BB sen sova...En annan ska ju upp klockan 05.15 och jobba...Måste tyvärr ta bussen imorgon och då kommer jag att vara inne 45 min innan jag börjar,fy fan va världelöst...Men va ska man göra då när man inte har ett körkort...Annars hade jag kunnat sovit till kl 06.00 :(

Hoppas ni har en trevlig Lördags kväll allihopa

Puss & Kram

19 maj 2011

Precis kommit hem från bingon,och Annika vann idag..500 kr men fick dela med en annan,så de blev inte så mycket..Så jag fick 125 kr =) mamma fick inget....

Idag har det varit öppet hus på dagis,blev tipsrunda,fiskdamm,och fika..Fint väder fick vi också,så de va trevligt..Knäppte lite kort också,men jag bjuder på dom imorgon istället för nu ska jag kolla på filmen The Roommate som Annika hade bränt till mig =)

Hörs imorgon...

18 maj 2011

Har precis kommit hem från Järlåsa..Idag skulle Hans ha blivit 70 år,så vi va upp till Graven och satte blommor,sen åkte vi till Anette & Tomas och åt mat..Blev olika pajer med sallad och bröd,sen fika efter det,så nu är man för mätt igen..

Nova höll sig vaken hela vägen hem från Järlåsa,så hon somnade på en gång när vi kom hem..Micke skulle ha lagt henne ikväll men jag gjorde det istället eftersom han får lägga henne imorgon när jag ska på bingo =) Vi lägger ju varannan dag...

Va till stan i morse och skrev på ett papper,sen åkte jag och mamma och fikade på Gränby,där handlade jag lite grejer..En bok och en tröja till mig,och en jeans klänning och tights till Nova,hon fick även en jätte fin sparbössa också..En Katt =) super söt..


Novas klänning & Tights

Min tröja..

3:e boken av 4:a..Dom är väldigt bra..

Novas nya sparbössa :)


Godnatt allihopa..



17 maj 2011

Idag så har jag varit duktig :) Eller lite alla fall...Jag har tvättat,dammsugit,och skurat golven,och även gjort rent i akvariumet,som tog 2 timmar..Tog ut allting och gjorde rent,va ju rejält skitigt om man säger så..Sen hade jag ett stort berg med disk som mamma tog bort åt mig =) Tack för de...
Idag till middag så gjorde jag taco rullar med sallad och vitlöks sås,väldigt gott,och jag blev såååå mätt..

Har väl inte hänt så himla mycket idag,har varit jätte tråkigt väder så man har inte kunnat varit ute nånting..Hoppas på bättre väder framöver..Jag vill ha SOL...

På Söndag ska jag alla fall jobba,så då blir det ännu lite pengar,känns bra :) Sen i sommar så ska jag troligt vis jobba vecka 28 & 29,men är inte helt klart än hur de blir..Men 2 veckor blir det alla fall..

Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av BB,sen ska jag SOVA...

Natti Natti

16 maj 2011

Helgen är över,och den har varit bara bra..Jag har jobbat hela helgen så jag har mesta dels varit trött och seg om kvällarna så därför så har jag inte orkat bloggat nåt..Men de gick faktiskt jätte bra,och jag hade kul på jobbet =) Fick även torka spyor,och de va mindre kul ;)

Nova har varit på dagis idag,efter att ha varit hemma i nästan 2 veckor..men de hade gått jätte bra som tur var..när vi skulle en fingrarna sitter kvar som tur är =)

Just nu så sitter jag och kollar på "Mamma byter bo",och efter det blir det "En unge i minuten" =) Åh va jag älskar de programmet...Och åter efter det så ska jag se en film som heter
"Next Three Days" den är bara lite över 3 timmar lång så de blir en sen kväll :) Men jag jobbar ju inte imorgon så..

I sommar så ska jag jobba 2 veckor så då kommer jag att få ihop lite pengar,så de ska både bli kul och spännande..jobbar ensam då också,så de kommer bli nervöst..Måste bara lära mig lite mer först..
Vet inte hur jag ska göra med det andra än,om jag ska fortsätta städa dom små timmarna jag har,eller om jag ska strunta i det..inte en alla fall,men om jag får mer på de jag fått nu så struntar jag i hemstäden..

Va jätte sugen på att gå på bio idag och se den nya sräck filmen,men fick höra att den inte va någe bra så frågan är ju vad jag tycker..får fundera på saken =) får väl vänta tills den går att hyra i så fall..

Nej nu åter till tv tittandet...

Kram Kram


11 maj 2011

Har jobbat idag,och solat efter de =) Skönt....Sen har jag busat lite med Nova,eller hon busade mest med mormor(hennes nya mamma) ;) Typ...Hon älskar sin mormor =)
På eftermiddagen så va jag,mamma,pappa och Nova till Ulva och fikade,jag åt en god räksmörgås :)
Sen kollade vi runt lite...Mer än så har inte hänt i min värld idag..







Imorgon blir det jobb igen,och sen leka med lill sessan =)

Sen är det bilbingo också =) Som jag hoppas att mamsen vill åka på,då SKA vi vinna :)

Natti Natti

10 Maj 2011

En fantastisk dag i bilder =)









Har solat hela dagen idag,så skönt =) Brun blev jag också...
Imorgon ska jag jobba,fast inte så länge,sen om det är fint ska jag sola lite till :)

Puss Å Kram

9 Maj 2011




9 Maj 2011

Idag fyller Jennifer 11 år..Ett STORT grattis till henne ♥

Idag så har vi varit till doktorn med Nova,hon har ju fortfarande ögoninflammation,men nu har hon fått medicin så nu hoppas jag att det blir bättre snart..För de är ju så synd att hon ska vara hemma så länge från dagis,vi betalar ju faktiskt för att hon ska gå där...
De har ju varit kanon väder idag,och vi har varit ute hela dagen i stort sett..Imorgon ska det bli lika fint om inte finare så de ska bli skönt :) Emelie kommer på besök imorgon också,de ser vi fram emot :) Ska bli spännande att se vad hon får av henne i födelsedags present,även fast jag redan vet ;)

Nu ska jag fortsätta att kolla på Livet på BB,och fälla en liten tår :)

Kram Kram

Cirkus & Födelsedagsfirande

Idag så va jag,Nova & Micke på cirkus,med oss va också Jessica & Moa,den va faktiskt väldigt bra,kul att se nåt nytt som man aldrig sett förut..Barnen uppskattade det också =)
Sen va vi till Linda och firade Jennifer för hon fyller 11 år imorgon...Hon fick en jätte fin jeans klänning/tunika av oss och nagellack =)



Detta var då gårdagens inlägg...Va nåt fel på bloggen igår så de gick inte att lägga upp nåt..



Första jobbdagen

Gick jätte bra,bättre än va jag trodde att de skulle göra =) Roligt va det också...
Hade en mycket bra arbetsledare =D

Nova har varit ute med mormor å morfar hela dagen och lekt,ingen middag hade hon sovit heller,så hon va helt slut nu ikväll :) Hann knappt börja läsa förrän hon hade somnat...
Fast nu börjar hon gnälla lite titt som tätt,vrider å vänder sig hela tiden,hon har väldigt varma händer,men resten av kroppen är sval..Så ingen feber har hon...Vet inte alls vad som är fel...
Får väl se om jag får bära över henne till våran säng istället,hon brukar ju sova bättre då :)
Eller så kanske det är för att hon saknar mormor å morfar =)

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska sova,har varit vaken sen 05.45 så jag e lite seg,fast ändå så är jag inte så jätte trött...

Fortsatt trevlig lördagskväll...

Puss ♥

Årets första bilbingo

Och tyvärr så vann vi ingenting :( Men bättre lycka nästa gång...

Nova sov när jag kom hem,Micke hade lagt henne strax efter 19.00 och hon somnade vid 21.00 :) Men förstod att hon inte ville sova då för hon sov en sen middag idag så hon va nog inte så trött...Men han lyckades få henne att somna alla fall och de va ju bra :)
Själv så ska jag kolla lite på tv nu innan de är dags att gå till sängs..Måste passa på att sitta uppe lite medans man kan,för imorgon blir det att lägga sig tidigt om man ska orka upp kl 05.45 på Lördag..Shit va jag kommer att vara trött,de är länge sen jag gick upp så tidigt..Senast va nog när jag ammade Nova,fast då fick jag ju sova vidare sen när hon somnade om,så de varade ju inte så länge,så de måste ju ha varit när jag gick i skolan,och de är ju måååååånga år sen =) Men de kommer nog gå bra,hoppas jag...Får väl dricka mycket energi drycker så man piggnar till :)

Bye Bye

Bilder från när vi va hos Novas farfar =)


Novas kusin Helmer =)

Nova blir avundsjuk :)

Sitter hos faster Angelica :)

Ska blåsa ut ljusen...pappa fick hjälpa till :)

Öppnar paket

Fick en jätte gullig hund som lät och snuttade på flaska =)

Och 2 jätte fina klänningar

Teservise

Och ett ute spel som jag nog kan använda nästa år ;)

Fika dags








4 Maj 2011

Idag va jag och kollade på mitt nya arbete..Va med i 5 timmar för att lära mig vad saker och ting finns och hur man ska göra..Såg inte så svårt ut,de värsta är nog att jag kommer att virra omkring mig och inte veta vart jag är nånstans =) polishuset är ju som sagt kanska så stort..Fast vi har inte hela som tur är :) Börjar på Lördag kl 07.00 och jobbar ända fram till 16.00...De blir en lååååång dag,men får bra med pengar =D Vi jobbar inte ensamma så de är ganska skönt att ha nån med sig..Vi får se hur de går,är redan nervös ;)


Min lilla skatt vaknade i morse med ett jätte kladdigt öga,fick nästan inte upp det för då va så geggigt..Så på eftermiddagen så gick jag in till BVC och frågade om dom kunde kolla på henne,och hon såg på direkten att hon hade "ögininflammation" Stackars liten..är inte så lätt att ta bort det på henne heller,då hon kliar sig i ögat hela tiden,så risken är ju att hon får i andra ögat också..De typiska va ju att hon fick i det som hon har problem med också :( Så imorgon ska vi ringa till ögonläkaren som hon går hos,och berätta hur det ligger till,för tydligen så skulle vi ringa om hon fick nån inflammation eller nåt...Får hoppas att det inte sitter i så länge..Hon blir hemma från dagis imorgon,så jag ringde och sa att jag inte kunde städa,men de är lugnt,jag förlorar ju bara 300kr så..Dom tar jag igen sen i helgen =)


Nu ska jag fortätta att kolla på " Klockan åtta hos stjärnorna "


Puss & Kram

2 Maj 2011

Va in till stan idag med mamma,fick med mig en del saker hem...
En stor garderob till Nova,och tapeter till mig,som jag ska sätta som en fondvägg,kommer bli jätte fint.
Sen ett diskställ,ljus,2 små korgar till Novas garderob,och en liten klösbädd till Doris =)


Doris nya klösis med en liten bädd :)

tapeten


Novas Garderob





Blev jätte nöjd med garderoben =)

Nu ska jag sova,imorgon ska jag mysa med Nova för hon ska va hemma med mig imorgon =)
Hoppas hon sover läääääänge =)

Natti Natti



Novas 2 års dag <3

Gårdagen va jätte bra,Nova fick massor av fina presenter av allihopa,så hon va jätte nöjd :)
Vi hade natt gäster av Jessica & Moa,vi åt grillat och barnen busade hela tiden..
En super bra dag/kväll =)

Här kommer massor av bilder =)

































Nova tackar så himla mycket för alla fina sakerna hon fick,och självklart för en jätte trevlig dag/kväll med dom bästa ♥

Nova fick massor av saker bl.a

En spis,en rutschkana,saker till sandlådan och till lekstugan,en docka,docksäng,massa fina kläder,såpbubblor,studsbollar,modell lera,böcker,och massor med andra saker =)

Nu är min lilla flicka en STOR tjej,hela 2 ÅR,och jag älskar henne mer å mer
för varje dag som går :)

Puss min älskling ♥





RSS 2.0