31 Mars 2011

Jag är grymt ledsen,men inget att göra åt,varför kunde du inte stanna kvar för,nu när vi har varit tillsammans i 40 dagar :(







Kanal 11 har försvunnit,och Big Brother kan inte längre ses,alla fall inte på tv..* snyft *

Som tur är så har jag min kära dator så jag får kolla på den istället...OCH jag kan se 1 vecka LIVE också =)

Tänkte jag skulle kolla lite nu medans det bara är skit på tv,sen ska jag invänta tills det går att se dagen avsnitt på datorn :)

Imorgon kommer Jessica & Moa hit,och vi ska ha en jätte trevlig heldag tillsammans med massa lek å bus OCH lite mat på de =)

Skriver mer imorgon...

Godnatt!!

29 Mars 2011 (video)

Kolla vad liten Jesper var (systers son)

Sötnos ♥

29 Mars 2011

Hej kära blogg läsare,har inte bloggat på ett tag nu,tyvärr..men de är inte alltid man har nåt att skriva om eller har LUST till det..Har inte hänt så himla mycket dom senaste dagarna..Det rullar på som vanligt här hemma..De tråkiga är väl att Nova har blivit sjuk igen,snoren rinner i massor och hon har börjar hosta lite också,va ju bara 2 veckor sen som hon blev frisk..Skit också...
Inget att göra åt men tråkigt såklart,hon hade feber i morse,så de blev inget dagis,och jag skulle ha städat så de sket sig också,så jag skulle städa imorgon istället va det sagt alla fall..Men idag så ringde "bossen" och berättade att jag inte kunde städa imorgon heller för att barnen hade fått vattkoppor,så då gick man miste om 500kr så :( Dom pengarna är mycket för mig och jag behöver dom verkligen,men inget att göra åt,får hoppas det blir nåt mer snart,för jag behöver verkligen pengar nu..

Tänkte bjuda på ett videoklipp på min lilla sötnos =)

Vi har alltid roligt vid matbordet,de ska man ha =)


Nej nu ska jag kolla på Big Brother,de får man ju inte missa =D HA HA

 


25 Mars 2011

Har varit i Järlåsa idag för Mickes mamma fyllde 70 år =) Vi fick massa mat och tårta efter de...
Nova va blyg som vanligt,fast de blev bättre mot slutet,då pratade hon lite =) Alva va där också så Nova hade en kompis att leka med,tog lite kort på dom två sötisarna också..

Nova sitter i Alvas knä :)

Nora & Nova Minna & Alva

Sötnosar


Har precis kollat på BB,blir så jävla trött på den där ROZA,skicka ut henne på en gång säger jag bara..Hon gör ju inget annat än att gapa å skrika på allt å alla..Hon behöver ju hjälp..
Nej nu ska jag kolla lite på nätet innan de är dags att lägga huvudet på kudden,imorgon blir det 20 + 70 års fest =)

Trevlig fredagskväll!!!

Natti Natti

24 Mars 2011

Har precis kommit hem efter att ha städat,de gick bra även fast jag hade ont i magen..Vaknade tidigt i morse av att de skar i magen,och har fortfarande så,får nog ta ännu en till alvedon och se om de hjälper..

Tänkte bjuda på lite bilder från några dagar som varit..














Nu är det snart dags att hämta lilla mini på dagis =) Jösses va klockan tickar iväg fort..

KRAM


23 mars 2011 (fyrishov)

Idag va jag Nova och mamma till Fyrishov,de va jätte skönt,och Nova hade jätte roligt..Bjuder på lite bilder =)



Nya Bikinin ;)

Helt solo =)

Bubblar med mormor

mammas ögonsten ♥



Snygg stil :)

Trött efter allt badande :)


Nej nu ska jag fortsätta kolla på BB..de är ju så pinsamt ibland,i alla år som jag har kollat så har jag aldrig varit med om nåt sånt här tidigare..de är ju rena rama porret hela tiden..Fast de har ju alltid varit massa sånt,fast inte såhär,och redan liksom..
Dom där Harem tjejerna vill ju bara en sak..LIGGA och FÖRSTÖRA..

Godnatt!!


19 Mars 2011

Gjorde RockyRoads idag,dom blev goda,fast jag gillade dom inte så värst mycket...Lite för mycket choklad,nej nästa gång blir det mera Lion Bars för dom va väldigt goda,och de verkade dom flesta tycka =) Speciellt syster min =)



Resultatet :)

19 Mars 2011

Allt är nytt förutom jackan =)

Min lilla tjej börjar bli så stor,helt underbar är hon också ♥


19 Mars 2011

Har ju möblerat om Novas rum lite IGEN =) men de är ju så kul att förändra lite ibland..Önskar bara att hon hade ett större rum,för hon har så mycket grejer,vet inte va jag ska göra av allt snart...
Ni får se det från en vinkel bara...

FÖRE

EFTER


Tycker de blev mycket bättre nu,sen är det mysigare nu också,speciellt när de är mörkt i rummet =)

Har massa bilder jag vill lägga upp,men de tar så himla långt tid,så nu ger jag upp..Dessa två bilder har tagit nästan 45 min att lägga upp,helt sjukt ju...Vad är felet liksom???

Nej nu ska jag kolla lite på tv,sen sova...

Kram på er



18 Mars 2011

Hej Hopp alla läsare..ska vara kortfattad ikväll..
Hittade en skiva idag som va full med gamla bilder på massa olika personer..Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder,men eftersom att de tar typ över 1 timme att lägga ut alla,så gör jag de imorgon istället..De är ju ganska många om man säger så..
Men för er som vill se dom redan nu så finns dom på Facebook =)

Synd att Tina fick lämna Lets Dance,hon som va så bra...Men nu hoppas vi på att
Jessica vinner allt =) Inte den andra gamla skrutten...

Nej nu ska jag kolla på gamla videoklipp,sen spela lite..

Fortsatt trevlig Fredagskväll!!

Puss

17 Mars 2011

Idag blev det upp tidigt för att åka in till stan och handla lite,fast anledningen till att vi åkte in så tidigt va ju att mamma hade tid hos doktorn på morgonen,sen åkte vi alla fall till Gränby..Började med att äta frukost på Fågelsången :) sen gick vi runt runt i affärer :)
Jag fick med mig en del saker hem,fast mest till Nova förstås..

Boken fick hon va Malin,och pusslet av mamma,sen resten av mig..
Hon är bortskämd hon =)

2 par söta vantar

Till mig själv så blev det ett par jeans leggins och en bok :)


Sen fick hon även ett par jätte söta strumpbyxor också :)

Ikväll har vi ätit 3 rätters,sista natten innan Malin åker hem,så de blev lite speciellt idag :)

Förrätt : Musslor med bröd (åt ej)

Varmrätt : Kött med potatis,sallad och sås

Efterrätt : Fruktsallad med en god sås

Sen hade pappa gjort eget bröd också,och de va jätte gott..Min pappa är en riktig kock han =D

Micke har lagt Nova,fast hon vaknade till för en stund sen,och sprang ut på hallen och skrek,sen luktade hon spyor också,tydligen så hade hon hostat så mycket så hon hade kräkts..Eller de va bara lite på kinden så de va inte så farligt..Sen en mini prick på min kudde också,men de går ju att byta lakan så..Hoppas nu inte att denna förbannade hosta är tillbaks..Får väl se hur natten blir,om jag ska behöva väcka henne och ge henne hostmedicin..Men hoppas att hon sover bra i sin säng nu,de är ju svalt och skönt där inne också..

Imorgon är det Fredag = FREDAGSMYS ♥

Blir nog lite snacks och Lets Dance :)

Nej nu ska jag och alla andra fjortisar kolla på Big Brother =)


KRAM!!

16 Mars 2011

Har jobbat idag,brukar inte jobba på Onsdagar,men eftersom att vi ska till stan imorgon och kolla lite så blev det städ idag istället..Och de gick bara bra,hade en jävla mens värk men i med en Ipren så blev det bra..Nästan alla fall...
Nova sov när jag kom hem,hon hade precis somnat då,sen när hon vaknade så gick vi ut en stund..Jag hämtade några kärror med ved,och Nova va med Malin medans,dom gjorde lite snökakor =) eller va dom nu gjorde..

Åt hemmagjorda fiskpinnar idag,med en jätte god sås som Malin gjorde,smakade nästan som fili såsen man fick i skolan..Väldigt god va den :)

Igår va vi till Linda och hälsade på,de blev fika och lite bad..Hade med mig badkläder till Nova men inte till mig själv,ville inte bada när jag har lingon vecka,men eftersom att Nova bara gnällde och inte ville bada så fick jag låna en Bikini av Linda,och då gick de jätte bra,förutom att Nova va varm som en kamin,och alldles röd om kinderna..Så jag tog tempen på henne när vi hade badat klart,men hon hade ingen feber,så antingen va det för att de va så himla varmt där inne eller så hade hon feber just då,men att den försvann när hon hade svalkat sig lite..De va väldigt varmt i vattnet alla fall..över 30 grader =) Skönt...
Sen va Veronica och lilla Isabell där också,hon e ju bara för söt :) Som en liten prinsessbakelse =)

Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen!!








Lilla Bell va trött :)


Tog bara över 1 timme att lägga upp dessa bilder..SUCK..

Nu säger jag godnatt,för klockan ringer 07.20 imorgon,de ser jag inte fram emot alls :(

Natti Natti





14 Mars 2011

Klockan är nu 20.07 och Nova somnade för 25 minuter sen,så himla skönt...Hon va jätte trött och ville inte ha nåt i magen innan hon skulle sova,men vi åt ju sen middag idag så hon va nog fortfarande mätt..
Syster har anlänt till Uppsala nu,kul i jul...Får väl se om vi hittar på nåt skoj medans hon är här..eller skoj å skoj..Imorgon ska vi alla fall till Linda och hälsa på,sen på Torsdag ska vi nog till stan en sväng..
Idag va ju mamma å jag in till Ikea en sväng de blev några saker som fick följa med mig hem...





Självklart fick Nova nåt också =)


Sen blev det 2 st vägglampor till sovrummet också =) Plus En Daimpåse :)

Klockan är nu 21.02 och jag har inte hunnit sparat än,pga att Nova har vaknat och gnällt hela tiden,hon vill INTE sova vare sig i sin eller våran säng,så hon sitter här bredvid mig nu..
Nu ska vi kolla på "En Unge i Minuten" sen ska vi gå och lägga oss..

Bye Bye

13 Mars 2011

Nova har lagt sig med Micke redan,hans tur att natta henne idag..Skönt för mig..Jag njuuuuuter ;)
Har inte gjort nånting alls idag,bara varit inne hos päronen hela dagen,jobbigt för dom,men skönt för mig..Nova bryr sig inte så mycket om mig där inne så då är det skönt att vara där ett tag...Fick köttfärs limpa idag med potatis och en väldigt god sås,de va mumma...

Fick reda på idag också att syster kommer på besök imorgon,alltså hon i Göteborg,hon ska stanna ända tills på Fredag =) WIIIIIEEEEEEEEEE =D
De ska bli roligt,och Nova kommer nog bli glad också :)

Apropå Novas förskylning så är den alla fall bättre,hon är inte helt bra i hostan,hon hostar väldigt mycket fortfarande,men hon är pigg alla fall så imorgon blir det dagis för henne =) De blir nog kul..

Imorgon när vi har lämnat Nova på dagis så ska jag och mamma åka in till stan för jag ska kolla lite på Ikea för presentkort vi fick för 2 år sen =) Sen senare så ska mamma träffa sjukgymnasten..

Har väl inte så mycket mer att bjuda på ikväll...Men vi hörs imorgon igen,och har ni tur så blir det lite bilder då också =)

Puss & Kram

12 Mars 2011

ERIC SAADE vinnare av årets melodifestival 2011 =)
Bra Eller Dåligt?????

Självklart va de bra,han är väl bara för go den lille pöjken =)



Söt är han också ;)

Dagen har spenderats mestadels hemma idag,va en sväng till Järlåsa på förmiddagen,Nova va jätte blyg å sa inte mycket,vi fick pizza där till lunch å de va gott,men Nova åt inte så mycket..Sen på vägen hem så stannade Micke till vid bolaget..Själv satt jag kvar i bilen med en sovande Nova,läste min bok också som jag har haft sen i december men inte läst ut än..Nu när jag väl har börjat så kan jag INTE sluta..Den är så himla bra,finns 2 st fortsättningar på boken och dom MÅSTE jag ha =)



LÄS DEN!!!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på The Guardian.

KRAM PÅ ER ♥

10 Mars 2011

Tänker inte skriva nånting i stort sett,bara att Nova har varit feberfri idag så de har varit skönt,sen att vi har bakat idag..Gjort Lion Bars :) Goda blev dom också..Tänkte bjuda på bilder och mera rader imorgon,nu ska jag kolla på The Walking Dead som Annika va hit med till mig idag :) Slipper jag sitta och vänta tills det ska bli Söndag hela tiden =)

Hörs...

9 Mars 2011

Sitter just nu och kollar på Sveriges Mästerkock,och bloggar lite samtidigt..Måste ju passa på nu medans man kan,man vet aldrig när Nova ropar efter än =) Hon och Micke gick upp och la sig för några minuter sen,hörde henne skrika lite men hoppas att det går bra och att hon somnar snabbt utan problem..Nu ikväll innan jag skulle sätta på henne pyjamasen så kräktes hon på badrums golvet..Jag märkte på henne innan att hon hostade på ett annorlunda sett,och att hon började gnälla lite,så då tog  jag henne till badrummet,och precis när vi kom in så gick det bara några sekunder så låg det 2 högar på golvet :( Stackars min älskling...Hon är inte magsjuk,utan hon hostar så mycket och har så himla mycket slem som sitter i vägen,och då blir det att hon kräks..Hon har gjort det förut så jag vet va felet är..Men hoppas alla fall att hon blir bättre snart så vi kan hitta på nåt roligt och att hon får komma tillbaks till dagis igen..

Har inte gjort så himla mycket idag,bara varit hemma och slappat,Nova har haft feber idag igen så,de blir ju rätt så lugnt då..Skulle ha bakat men ska göra de imorgon istället..

Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv..

Bye Bye


Min lilla sjukling :(



8 Mars 2011

Det gynekologiska cellprovet gick bara bra,även fast jag inte alls gillar att ligga där å spreta med benen,och de sa jag till henne också,hon bara skrattade =)
Novis och mamma va också med,fast självklart inte inne i rummet :)

Nova har haft feber i omgångar idag,har legat på 38 eller mer,nu när hon somnade så hade hon 39,4 stackarn..Hon bara kokar..Så de va bara in med en supp och lite baddande i pannan,sen skruvade jag ner elementet lite också,så de blir lite svalare..Får se hur länge hon sover,för igår så skrek hon bara Aj Aj hela tiden,och pillade sig i näsan,så troligen så har hon besvär när hon andas...Men hon fick näsdroppar så gott det gick så de blev ju lite bättre alla fall..
Tycker så synd om henne,blir så arg över att hon aldrig får vara frisk..Hon hann vara på dagis 1 dag..1 DAG liksom,sen blev hon sjuk..Vart är hennes imunförsvar nånstans...
Nej de är orättvist faktiskt :(

Sen låter hon konstigt när hon andas igen också,tror inte alls att de är nån himla krupp som läkarna sa att de va sist vi va in när hon va sjuk,låter faktisk mer som astma..men men va vet jag liksom,är ju bara va jag tror..

Nu väntar jag på att Big Brother ska börja,sen ska jag nog ta och lägga mig,bäst att få lite sömn medans man får,om man hinner vill säga..

Skriver mer imorgon...

Puss på er

6 Mars 2011

Då va helgen slut igen då,väldigt va de går fort allting...De väntas en ny vecka med nya saker...

Måndag:Ögonläkaren med Nova

Tisdag: Till svartbäcken och ta cellprov

Onsdag: Nova till dagis och jag ska njuta :)

Torsdag: Jobba

Fredag: FREDAGSMYS

Sen va det dags för helg igen då =)

Idag har vi varit ute i det jätte fina vädret,gick och gav hästarna lite bröd,sen lekte Nova ute på gården,själv så satt jag i solen å njöt ;)
Va med mamma till affären medans Nova sov middag,sen dags för middag och idag så åt vi tunnbrödsrulle,de va gott,Nova va duktig att äta idag så de va skönt :)

Imorgon kl 10.00 ska Nova vara hos ögonläkaren igen,ska bli intressant att höra vad dom säger,hur dom ska gå till väga med allt..Kelningen har ju inte försvunnit,men den har ju blivit bättre,men nu när det börjar bli fint väder och mycket sol så ser man ju att hon kelar mera,så i sommar så kommer hon att blunda mycket igen,om det inte blir så att det är fixat tills dess..Har funderat på de där med lapp och operation,och jag själv tycker ju hellre att dom ska operera för då vet man ju att kelningen är borta,sätter dom en lapp så kanske det inte ens blir bra,och då drar man ju bara ut på det istället..Måste ju vara skönast för henne att få bort det eländiga...Men vi får se vad dom säger..Nova ser nog inte fram emot att träffa doktor =)










Nu ska jag kolla på The Walking Dead,en väldigt bra serie,och man vill bara se mer å mer =)



Godnatt!!

4 Mars 2011

Jaha då hade man nyss översvämning i badrummet då,de va dyngsurt överallt..blöjor,kläder,toa papper...ALLT..Men gud så roligt..NOT!!
Jag dööööööööööör...Jävla tvättmaskin..

Va på bio ikväll med älsklingen..Såg "SANCTUM" i 3D,den va väldigt bra och spännande,så den kan jag rekomendera =)



Nu ska jag kolla på Cliffhanger,så mycket jag orkar alla fall,för jag är väldigt trött..Blir nog bara en liten stund...

Fortsatt trevlig Fredagkväll!!

3 Mars 2011

Förlåt för dålig uppdatering igen då...Men nu är vi hemma igen från Göteborg och då är det tillbaks till den vanliga vardagen igen..Så man hinner liksom inte med att blogga jämt då..Nova är ju så himla mammig just nu,och pappa verkar inte funka just för tillfället..Alla fall inte i dom trötta och gnälliga stunderna...Just nu så känns det inte som att jag får någon ensam tid alls,som alla anra mammor så vill man ju gärna ha de,och gärna helst på kvällarna när barnet/barnen sover..Men eftersom att lilla Nova inte kan sova själv så blir det ju att man får ligga bredvid och då blir man ju så himla trött själv så man antingen somnar eller blir så trött så man inte orkar sitta uppe..Så då blir det ju ingen ensam tid..Ska försöka ändra lite på saker å ting,men vet bara inte hur..Vet alla fall att jag måste försöka få Nova att somna själv utan oss,men hur???hon har ju ingen spjälsäng längra så nu kan hon ju komma upp..Kan ju liksom inte direkt låsa in henne på rummet...

Nån som har nåt bra tips??

Nej nu ska jag kolla klart på Big Brother innan de är dags att sova..

KRAM ♥

RSS 2.0