För er som inte

har facebook och inte har sett att jag har bytt blogg så kommer här nu den nya =)

http://motheroftwoangels.blogg.se/

Kram


Avslutar bloggen!!!

Nu avslutar jag denna blogg,är en ny på G..återkommer inom kort med den nya =)

12/11-11

Tröttis somnade på stolarna :)


11/11-11

Stackars min lilla älskling :( På 3 dagar så har hon bara bajsat en stenhård liten kula.. Och ikväll så tog mamma en spruta och sprutade in både vatten och olja i stjärten, sen drack hon även 3 flaskor med juice, men inget kom ut.. Hon har jätte ont stackarn, och hon säger hela tiden " kan inte bajsa " :(
Man vet själv hur man kan vara om man är hård i magen.. Hoppas verkligen att hon bajsar imorgon när hon vaknar, de får inte gå en dag till.. Har prövat givit henne plommon men de spottade hon bara ut, sen soppor å sånt gillar hon inte, så de e inte så lätt att få i henne nåt.. Men får hoppas de släpper imorgon.. Barn ska helst bajs varje dag, och de gör alltid Nova, men nu är det stopp :(
Nej nu ska jag sova, har så förbannat ont i munnen, varför kan dom inte bara försvinna nångång..


Mysigt..

Tänk va mysigt de är när bebisen sparkar.. Va ju till MVC i Onsdags och de gick jätte bra, hon är väldigt trevlig min barnmorska :) Vi mätte magen och den växte på bra, sen lyssnade vi på bebisens hjärtljud å de e ju såå mysigt att få höra det lilla hjärtat slå, och de ca precis som jag trodde. Den ligger som en banan nu, huvudet till vänster och benen till höger, så de är inte så konstigt att jag bara känner av sparkar på höger sida =) Hade för dåligt med järn i kroppen så jag fick lov att köpa järntabletter som jag ska äta varje dag..Jobbig bara att man blir så hård i magen av dom, jag som redan bajsar stora stenar :) Sen va det de där med vikten, från att jag stod på 58 kg när jag skrev in mig, till nu då vågen visade 69 kg, usch å fy..Och de kan bero på att jag kommer att få havandeskapsförgiftning igen, för enligt barnmorskan så va de väldigt vanligt att de kom tillbaka, men än så länge va de grönt enligt kissprov å blodtryck =) Så de är bara att hålla tummarna att jag slipper det den här gången..De räcker att vara en heffa en gång ;)

Vecka 26


10/11-11

Dom här jävla blåsorna går mig snart på nerverna.. De gör ont som fan, och det här munvattnet som jag va och köpte idag, ja de va ju bara skit.. De bedövar ju inte ens nånting som de tydligen skulle göra.. Har 9 blåsor nu, och de ser ut som de kommer fler.. Kanske är bäst att ringa en doktor alla fall så man kan få nån medicin istället.. Man måste ju kunna äta åtminstone..
Nova fick en pyjamas idag när vi va och handlade, och den va poppis, den skulle helst på direkt :) Hon älskar Bamse min lilla tjej =)


Dagiskort 2011

Årets Dagiskort på mitt lilla <3


8/11-11

Har precis lagt ner huvudet på kudden å jädrans så skönt de va :) Sängen är ju det bästa som finns.. Imorgon är det dags för MVC kl 10.15 de ska bli spännande faktiskt.. Ska bli intressant att se hur mycket man har gått upp och självklart att få lyssna på bebisens hjärta :) Så nu ska jag försöka sova, men uppdaterar mer imorgon.

Godnatt <3


5/11-11

Jag väntar med spänning på va de är som döljer sig där inne =) Micke tror tjej, jag tror på pojke, kanske :)
Va tror ni???


5/11-11

Nova har varit lite små gnällig hela dagen men de blev värre mot kvällningen. Hon gnällde för det minsta lilla, skulle ha saker hela tiden, och fick hon inte de så ropade hon på pappa eller mormor.. Bara för då vet hon att hon får nåt.. Oftast så får hon nåt av mormor hela tiden, men de e bara för hon blir stressad och vill få tyst på henne :) jag själv kan höra henne skrika ett bra tag, till slut så blir hon tyst.. Alla fall så när jag gjorde maten ikväll så va hon jätte sur för hon inte fick chips, men jag gav mig inte, hon fick ligga där på golvet och lugn ner sig lite. Man ska inte äta chips innan maten, åtminstone inte mitt barn.. Så där låg hon på golvet i ca 15 min å skrek å sparkades, och va hände sen?? Jo hon somnade ;) hihi

Och vilken stil då =D


5/11-11

Jag och Nova bakade muffins ikväll efter maten, precis såna vi gjorde förut fast nu tog vi silver kulor och skrev Nova också =) Dom blev precis lika goda som förra gången..


5/11-11

Medium,Det Okända vart är ni när jag behöver er som mest??????


5/11-11

Vecka 25




4/11-11

104 Dagar kvar då =)


4/11-11

Trodde aldrig Nova skulle somna ikväll, efter att ha varit vaken hela dagen och kräkts på morgonen så borde hon ha somnat tidigt, men nej.. Kl 23.00 släckte hon sina bruna ögon.. Så jag är så seg så seg nu efter gnäll, tjat och tårar.. Så nu tänker jag skita i de här och gå och lägga mig.. Hoppas man kan somna bara, har såna konstiga tankar i huvudet, läskiga tankar alltså.. Varje morgon när Micke åker till jobbet så kollar jag alltid ut genom balkong fönstret och kollar mot mammas å pappas hus, bara för att se att allt är som det ska.. Eller nåt, vet egentligen inte varför.. Men alla fall så i morse så drömde jag att jag kollad dit och då va det helt plötsligt någon som stod där i köksfönstret, så nu vet jag inte om det va i drömmen eller om de va när jag stod där i morse och kollade.. Sen nu ikväll så har jag sneglat mot deras hus varje gång jag gått ut i köket, bara för att se så de inte står nån där.. Fast jag vill ju egentligen inte kolla men känns som att jag måste på nåt sett.. Nej de känns som att allt de här spökpratet har gjort mig helt sinnessjuk, kanske dags att lägga in sig snart..Nej nu vill jag att det ska bli Söndag så mamma å pappa kommer hem igen, känns mycket tryggare då..

Godnatt


3/11-11

Nova kräktes nu ikväll :( Tror inte de är någon magsjuka för då skulle hon inte ha vekt haft nåt att äta. Hon fick alla fall i sig några skedar med mat nu ikväll.. Får hoppas att hon inte kräks nåt mera och att vi alla får sova i natt.

De är inte lätt att vara liten å sjuk :(


3/11-11

Novisen är sjuk,hon vaknade i natt och va jätte varm,så jag tog tempen på henne och den visade 40,2 grader då..Hon gnällde och rörde på sig i stort sett hela natten,så de blev inte mycket sömn..Så vi gick inte upp förrän vid 10.00 idag,och Nova höll sig vaken i 3 timmar,sen sov hon igen :(
stackars min lillskrutt,man vet själv hur jobbigt allt är när man har feber..Men den lilla stunden hon va någorlunda pigg så ville hon hålla på med lera,så då gjorde vi de..Hon gjorde en fin nalle och jag en liten skål =)



Nallen gjorde hon själv men ögonen och munnen gjorde jag ;)

Nej nu ska jag gå upp och kolla om min älskling är varm..

Kram


3/11-11

Har suttit och hållt på med bilder och försökt fixat fina ramar å lite sånt..De är ju så roligt så man kan ju inte sluta :) Här är några kort...








3/11-11

Mammas lilla flicka =)


3/11-11

Min lilla sjukling :(




1/11-11

Nova va jätte trött och gnällig ikväll och oavsett hur trött hon än har varit så har hon aldrig somnat på golvet förut..

=)



Lilla skatten då ;-)


1/11-11

Kärlek ♥


1/11-11

Mitt lilla hjärtegryn ♥





RSS 2.0