Fyrishov!!

Natten va såååååå jobbig,Nova ville absolut inte sova..Hon vaknade vid 23.40 ungefär och ville inte somna om,så jag tänkte att jag tar henne till våran säng så kanske hon somnar där(för de brukar hon alltid göra) men nej,klockan gick å gick..hon blundade men somnade aldrig..Jag lös med min mobil emellan åt för att kolla om hon tittade eller blundade..Och så fort den slocknade så satte hon sig upp och gnällde,sen när jag tände så la hon sig ner igen..Så när klockan va runt 4 tiden så hade jag inte somnat ännu..Mickes klocka ringde vid 06.15 och då kändes de som att jag inte hade sovit nånting..Så när vi gick upp ur sängen idag vid 09.30 så fick jag nåt ryck av att åka och bada..Och jag visste ju att mamma inte ville så jag,jennifer och Nova tog bussen till stan och gick av vid fyrishov och badade lite..Nova tyckte de va jätte mysigt,vi åkte ju lagom tills hon skulle sova middag,så jag tänkte ju att hon kunde sova lite på bussen men nix de ville hon inte..Även fast hon va väldigt trött så höll hon ändå humöret uppe,förutom vid halv 3 då började hon pipa lite =) De blev bara bad i bubbel poolen och i barnbassängen för Nova ville inte bada i dom andra,de va nog mest för att hon va trött,för hon brukar inte va så kräsen med hur kallt de är..Hon har ju badat i poolen i somras och den va garanterat kallare..Sen öppnade dom poolen inne i simhallen till oss också..där får inte vem som helst vara så de va väldigt skönt,och varmt var det också..Man såg verkligen hur hon njöt när vi kom ner i vattnet..Hon skulle pussas hela tiden,och lägga sin kind mot min..hon va så mysig min ängel =) Vi hade en väldigt mysig och trevlig dag tillsammans =)

Tyvärr så glömde jag kameran också,så jag fick ta kort med mobilen,många blev suddiga,men hittade några som blev bra alla fall =)

Myser i Jennifers famn på bussen in..

Så fina =D

Pussas med mamma =)

=)

Pannkakor till lunch

Lakrits klubba va gott :)


Myser =)



Trött

På bussen på väg hem


Som vanligt så är inte jag med på några kort(förutom ett) eftersom de alltid är jag som tar dom =) men det räcker ju med att kolla på lillskruttan..

Micke och Nova sover och jag och Jennifer kollar på 50 First Date på 3:an,hon ville se klart den så jag följer med henne in sen när den är slut..Sen ska jag lägga mig och hoppas på att få SOVA i natt..imorgon är det dags för dagis igen,då ska hon få ha på sig sin nya overall =)

Godnatt!!

30 oktober 2010 <3

Grattis min underbara lilla flicka på din 18 månaders dag =)

<3 Mamma älskar dig <3





WWWIIIIEEEEEEE

Äntligen så blev det bra ialla fall,jag har en sån snäll vän som lånade mig pengar till en overall till Nova..Så jag och mamma åkte in till stan till gränby och gick in på PoP och köpte en röd jätte fin overall,dock lite dyr..1295kr..Men de va det värt,för nu kan hon ha den lääääänge =) Sen köpte jag en PoP mössa också..jätte fin..Så nu kommer hon vara finast på dagis =) Jag e sååååå glad =D

Sitter inne hos mamma å pappa just nu och väntar på att syrran och barnen ska komma hit och äta lite mat,jag e jätte hungrig men lär få vänta ett tag till på mat :( De är tur att jag åt 2 cheesburgare till lunch..Nova åt nästan 2 st hamburgare inne i stan..Cheesburgare då alltså..Hon måste ha varit jätte hungrig..

På BVC så gick det väl inte så bra,eller bra å bra..det första jag sa när jag kom dit va att"sist vi va här så slog hon huvudet i bordet" OCH vad hände precis efter att jag sagt så.. PANG sa det så gick hon rakt in i hörnet på skrivbordet..OCH inte nog med det,hon slog i precis bredvid det ögat som hon har problem med..Aj aj aj så hon skrek,och de blev en bula på en gång :(
Ibland känns det som att hon inte ser saker framför sig,hon ramlar och är klumpig..så den 14:e nov så ska vi till BVC igen för då ska en läkare kolla på henne,och se om det är nåt problem med hennes balans..Känner på mig att det är nåt lurt faktiskt,vi har alltid sån otur med henne..Men vi får hoppas på det bästa för min älskling..

Novas nya mössa =)

Nej nu ska jag nog ta och sätta mig i salongen en stund..De är ett finare ord för vardagsrum =) TYP

Hörs..



Trevligt besök igen då =)

Idag följde Jessica & Moa med hem hit efter dagis,dom åkte med oss hem,så barnen har lekt idag igen =) Vi har fikat och ätit tårta,och barnen har slagits om leksakerna,hehe..Moa vill gärna inte dela med sig av nåt..men Nova är ganska så snäll och lånar ut..



Hålla handen ;)



När man e duktig klappar man händerna =)

TRÖTTA


Har precis suttit och kollat på begagnade overaller på nätet,de finns några i hennes storlek,men dom som jag har hittat är antingen svarta eller mörk blåa,och känner att jag inte vill ha dom färgerna på Nova,hon är faktiskt en tjej..Nej jag vill ha rött...Imorgon ska jag och mamma in till stan och kolla efter overall,men lär inte bli den jag vill så..Önskar jag hade pengar så jag kunde köpa den,eller åtminstone lite av den..Micke kan ge mig 400 kr men det fattas ändå lite..Så har jag 200 kr..så jag behöver 600 kr till..Ja vad säger man,piss skit...Har ju alla fall 50 kr rabatt på polarn å pyret också,de är ju bättre än ingenting..
Nova ska till BVC imorgon kl:13.00 de är dags för den roliga 1,5 års sprutan :( Så då blir det garanterat feber å massor av gnäll,men de är bara att härda ut..Får tänka possitivt,hon slipper ju att få massa sjukdomar alla fall..

Nej nu ska jag snart lägga mig,finns ändå inget att kolla på så..Och det är för sent för att börja på nån film nu,då är jag död imorgon..

Natti Natti

Snälla


Kan ingen ge mig lite pengar så jag kan köpa nån av dom här overallerna till Nova..Hon har ingen :(

895 kr

1295kr


Jag behöver ju nån som är bra och håller hela säsongen ut..och då är dom här väldigt bra..men eftersom att jag inte har några pengar eftersom att kuk A-kassan inte har betalat ut nåt..Ursäkta språket,men jag tänker inte köpa nån bara för den är billig,den ska vara bra också..


Vind- och vattentät overall med mjukt fleecfoder som inte noppar. Materialet andas, har tejpade sömmar och är smuts- och vattenavvisande. Innerfoder i Thinsulate (smidigt syntetmaterial med mkt goda isolerande/värmande egenskaper) Lång dragkedja mitt fram för att underlätta av- och påklädning. Avtagbar luva som är justerbar bak för bättre passform.  Notera att stl 74-80 inte har luva.Elastiska muddar vid ärmslut med hål för tummen. Reglerbar midja. Resår och elastisk hälla vid benslut. Förböjda ärmar och knän för ökad rörlighet. Vridna innersömmar för att minska slitage. 3M reflexer med 360 graders synlighet.
100 % polyamid
Tvättas ut och in med stängda blixtlås och kardborrar för att bevara reflexer och kantband längre. Kan torkas i torkskåp på låg temperatur. 




En mysig kväll


Blev det igår,då Jessica & Moa va hit på middag..Jag bjöd på mina goda taco rullar med sallad och 2 kalla såser,till efterrätt så blev det marängsviss,mest för barnens skull =) Jag antar att jag hade lyckats för de va ingen som sa att det smakade illa =D
Kvällen va jätte mysig,de blev mycket skratt och bus,barnen lekte ända fram tills strax efter klockan 22.00,sen åkte dom hem,och Micke och Nova gick upp och la sig och jag kollade på reprisen av Bonde Söker Fru..

Väckte Nova vid 08.00 i morse och hon va inge glad alls,hon va jätte trött och ville säkert bara fortsätta sova,tänkte nästan låta henne vara hemma,men tänkte sen att när hon väl är uppe och är på dagis så kommer hon ha det jätte roligt..Så de va bara att klä på henne och ge henne frukost,sen skjussade Micke henne till dagis och jag satte mig och kollade på filmen Eclipse,den va skit bra,man vill ju bara se mer å mer,så nu längtar man tills nästa film kommer..

Lite Bilder från igår!!



























Tack för en riktigt mysig kväll!!


Mamma 57 år!!

Igår så fyllde mamma år,min moster å morbror va hit,sen min kusin..Sen va Annika hit också..Vi åt jätte goda smörgåsar som pappa hade gjort med massor av godsaker på..Sen blev det tårta å massa kakor å bullar =) Blev så mätt så jag mådde illa..Vi gick in till oss vid strax efter 20.00 då la jag Nova och hon somnade nästan på en gång..Sen kollade jag och älsklingen på nya Beck filmen,den va väldigt bra..Sen gick vi och la oss,och Nova vaknade bara till en ändaste gång i natt så de va skönt att få sova länge..
I morse så gick jag upp kl:08.00,Nova sov då så jag lät henne fortsätta sova,tyckte de va så onödigt att väcka henne när hon ändå inte skulle till dagis idag..Men precis när jag skulle gå ner så vaknade hon,så då klädde jag på henne,sen gjorde ordning frukost,sen kom pappa in och passade henne medans mamma skjussade mig till Björklinge..Jag skulla ju städa idag..och de gick väldigt bra,hon blev lika nöjd idag som sist..På Tisdag så ska jag till Valsätra och städa ett hus på 200 kvm..gansla så stort så de skulle väl ta 5 timmar..Men då blir det mer pengar å de gillar jag =D

Nova sover middag nu,hoppas hon sover ett bra tag så hon inte är så trött sen senare när Jessica & Moa ska komma hit..Vi bjöd hit dom på middag,tyckte hon behövde de..Så idag ska jag göra mina taco rullar med riven ost,och sallad med kall sås till de..Sen blir det marängswiss till efterrätt..de kommer garanterat barnen att gilla =)

Återkommer med bilder ikväll,om det inte blir för sent förståss =)

Nu blir det en film!!

25 oktober

Redo för att åka till dagis =)



Visst är hon söt min ängel :) Alldeles alldeles UNDERBAR <3

Sitter och väntar på att Annika ska komma hit,vi ska kolla på lite film,och prata lite goja =)

*Varför ska man vara olycklig när man kan vara lycklig*

Adjö....





24 oktober

Idag va jag mamma å Nova in till stan en sväng..Först va vi till Hund å Katt för mamma skulle köpa hundmat till Molle,sen åkte vi till Sko Punkten för att kolla på skor till Nova,de fanns en hel del fina,men tyvärr ingen storlek..Så vi åkte vidare till Gränby,och tur va väl de,för där hittade jag ett par jätte fina skor till Nova som hon kan ha hela säsongen nu när det börjar bli kallt..

Jätte varma å fina med fårskinn =)


Dom kostade 399 men de va det värt,för då slipper hon frysa om fötterna..ska bara hitta en varm overall också..vill gärna ha en röd,för jag tycker hon passar så fint i rött..mamma hittade en rosa på lindex,men kände att jag inte vill ha den färgen till dom här skona =) Sen har hon ju röda galonisar eller hur de nu stavas,så då vill jag att det ska passa..Ja jag vet jag är lite knäpp,men jag e petig =)
Hittade en jätte söt dress också på HM som jag köpte..Såg nu på nätet att de va en pyjamas,men de tänker inte jag använde det som..

Söt va =)


Lag Nova för typ 20 min sen,de blev lite sent nu ikväll för vi va och åt på China Garden med Novas gudfar och hans dotter..De va väldigt gott,och mätt blev man..Nova åt också lite,mest nudlar =) Sen lite glass också förstås :) När jag precis hade lagt ner Nova i sin säng så märkte jag att de va en stor blöt ring i hennes säng,fattade på en gång att det va Doris som hade varit där å skvätt,sen när jag drog över Nova hennes täcke så va det fullt med bajs,jävligt mysigt måste jag säga..Så de va bara att flytta över Nova till våran säng så jag fick bädda rent..Nu är jag väldigt arg på Doris...Micke flyttade upp hennes kattlåda eftersom att hon är så rädd för Molly så hon vågar ju inte gå ner om kvällarna..Hoppas att dom blir vänner snart =)

Nu är det dags att lägga sig snart,lika bra att kolla i sängen innan man lägger sig,så man inte lägger sig på massa bajs..De vore ju inte så himla trevligt kanske..

Novis på China garden

Fiskarna va väldigt intressanta =)



God Natt Allesammans!!!




23/10

Tillbaks igen då,men inte med så mycket att tillägga..Nova slocknande precis..bättre sent än aldrig,eller vad man säger =) Min karl ser man inte så mycket av på kvällarna,han sitter ju där han brukar..Men jag känner mig ju inte så ensam..Jag har ju Molly och lilla Doris som håller mig sällskap =) Just nu så sitter Doris bakom Dvd spelaren..antar att det är varmt å skönt där,Och Molly hon sitter och spanar för fulla muggar..Nej nu måste faktiskt Molly ta att acceptera Doris,hon tillhör ju familjen nu=) Nu är vi 5 i familjen :) En STOOOOR än =)

Nej i med en film innan det är dags att lägga sig..

Bye Bye

23/10

Sitter inne hos mamma å pappa och degar just nu,Nova har duschat med mormor,skönt för mig,för då kan jag duscha i lugn å ro inne sen utan nån som skriker utanför..Är så trött idag,och på ett uselt humör..Är väl det tråkiga vädret,och den kalla kylan..Man kan ju inte göra ett skit ute ju,man fryser ju ihjäl..speciellt när man inte har nån vinter jacka..
De blev ingen stan idag för mamma mådde jätte dåligt i morse,så vi kanske tar det imorgon istället,måste verkligen köpa ett par varma skor till Nova nu som hon kan ha på dagis..

Återkommer senare..måste till affären nu


Doris =)

Ja vad säger man,Piss i idol idag igen..de är ju så man mår illa..Hur röstar folk egentligen..man vill ju snart inte kolla längre..Jag röstade på Linda men inte fan hjälpte de..Nej lägg ner för fan..

Nova har precis somnat,sent IGEN..men de är väl så det är när man e så förskyld..

Hämtade katten idag också,hon e så söt så söt..hon va väldigt försiktig å rädd när hon kom hit,men nu börjar hon leka lite försiktigt,och titta fram mer..Va upp på toa nyss och då såg jag att hon hade lagt sig i våran säng,så jag antar att hon har hittat sin plats nu =) Va lite svårt att komma på namn till henne,men micke kom att tänka på filmen Hitta Nemo,och eftersom att det är en tjej så kunde hon ju inte heta Nemo så det blev en DORIS =) Säga vad man vill men jag skrattar varje gång jag hör namnet..de låter ju så roligt på en katt..Men man vänjer sig ju..

Här har ni Doris =)

Fått en av Novas filtar =)

Min fina tjej

Lånat mammas hårband

Pizza sallad e gott

Sitter och kollar när morfar lägger golv :)


Tror Nova börjar få mera tänder för hon dreglar massor..har fått bytt 4 st dregel haklappar på henne idag..så de rinner ur munnen kan man säga..hoppas hon sover bra inatt så man får sova..Imorgon är det barnloppis på Fyrispark,skulle gärna vilja åka dit och kolla,men vi får se om mamma har lust med de..

Ha en fortsatt trevlig Fredagkväll =)





Nu behöver vi inte frysa i vinter =D

Sådär ja,nu är all ved klyven och ligger på sin plats..Mamma å jag har tagit bort allting nu =) Va så skönt att komma in till en varm brasa när man hade varit ute ett tag..

Ringde precis till Tele2 och pratade lite om mina fakturer jag fått..dom har ju varit ganska så höga*tyvärr* anledningen va att jag messar så mycket,och hade suttit på nätet..men nu har jag inte varit inne på nätet nånting så de tog vi bort nu,sen la han till ett sms paket till mig som bara kostade 29 kr extra..och då får jag skicka 3000 st sms på en månad..Och vem gör de liksom =) Så nu kommer räkningarna att vara mycket billigare..De kommer alla fall att bli minus 300kr,så de e skönt..

Ska snart hämta lillskruttan på dagis,då blir det liv i huset igen =)



Blåsan

I min mun gör såååå ont..just nu dunkar det i hela munnen och jag kan inte ens dricka knappt..borsta tänderna e ännu värre..aj aj aj...Dumma blåsa,försvinn nångång :(

Tidigare idag så skrev jag att jag skulle kolla på Flickan från Ovan,och de gjorde jag också..Den va väldigt bra,fast tragisk såklart..Men helt klart sevärd..

Nova va svår att få att somna ikväll igen..så hon somnade alldeles nyss..Imorgon blir det dagis igen,och för min del..Ja typ ingenting..Men på fredag ska vi hämta vår lilla kisse,vi längtar så =)

Nej nu ska jag kolla på CSI och äta lite hockey pulver de e ju så gott =) men min mun lär väl explodera..


Natti Natti

A-kassan kan fara åt

Helvete..blir så trött hela tiden..hur fan ska man klara sig när man inte har några pengar..räkningar,mat,blöjor å massa annat..Blir så less...

Nej nu ska jag kolla på Flickan Från Ovan,den ska tydligen vara bra..

Hörs sen..



Jobbat!!

De gick jätte bra att städa idag,en väldigt kort dag,men rolig =) Ska träffas igen nästa vecka,då får jag reda på lite mera..
När vi hämtade Nova på dagis idag så berättade fröknarna att Nova är så speciell,hon e ju så glad jämt säger dom,de är så roligt att höra att allting går så bra..Hon vill ju aldrig åka hem när vi kommer,idag va hon helt tokig..hon stod och snurrade runt runt tills hon blev yr och ramlade :) Sen sprang hon bara runt och skrattade hela tiden..Hon är så tokig min lilla tös =) Imorgon är hon ledig från dagis,då ska vi mysa,och vem vet,kanske kommer det lite snö så vi har nåt att kolla på =D Men hoppas inte,för jag måste hinna ta in allting som är ute först,annars kommer dom att frysa sönder..
Hittade ett gammalt sim kort från när Nova va bebis,tänkte bjuda på några som jag har fixat till lite =)












Jag Älskar Dig <3

18 okt

Sitter här i min ensamhet och glor på tv,eller just nu så skriver jag ju här,men innan de =)
Micke är borta och hjälper en kompis med hans bil,och min lilla skatt sover..Ikväll somnade hon alla fall tidigt..så de va väldigt skönt..Hoppas det varar hela natten bara..
Har inte så mycket att skriva om just nu faktiskt..men imorgon blir det nog lite mera för då ska jag jobba..Så de är bara att ställa klockan på 07.15 om man ska hinna fixa till sig,och ge Nova frukost..

Önska mig lycka till =)




Natti Natti

Höst!!

Ja de känns att de är höst nu,de börjar bli sååå kallt ute nu,speciellt om kvällarna,och på morgonen..De är så mysigt att tända en liten brasa på kvällen när man är lite fryssen av sig =) Igår va jag och Nova ute och lekte bland alla löv..de tyckte hon va jätte roligt,hon sprang runt runt hela tiden,och kastade massa löv över sig..Sen blev det en liten promenad,och en tur i skottkärran =D Hade så svårt att bestämma mig vilka bilder jag skulle lägga in,för de blev så många..så de fick bli allihopa..



















Ja de va väl ungefär alla =)

Nu hade jag tänkt att kolla på film,men Nova vägrar att sova,så jag vet en som kommer att vara trött på dagis imorgon..Suck..Både jag och Micke har försökt att få henne att somna men hon vägrar..vet inte alls vad som är fel ikväll..Man kan tro att hon har ätit socker hela kvällen..Nej man får väl gå och lägga sig då,vem vet,jag kanske somnar före henne..

Godnatt!!





Katastrof i Idol....

Hallå vad är det som händer?? Minnah & Alice hängde löst..dom som jag gillar mest..Ja vad säger man,de är nu det börjar..alla man gillar kommer åka först..Så typiskt..

Har haft Annika här på besök hela kvällen,de va mycket trevligt..Hon hade med sig lite nya filmer till mig också =) Så nu har man lite att kolla på,om man kan släppa Beverly Hills vill säga =)

Nova sov ju inne hos mamma å pappa natten som varit,och de hade väl inte gått så jätte bra..hon hade vaknat å gnällt lite,så hon fick väl inte sova så mycket..men nu ligger hon tryggt i sin säng igen,och de verkar gå bra..För hon sover som en stock =) Och de ska jag med göra nu..

Godnatt!!

14/10

Jaha då var det Torsdag idag då,vilket betyder att det snart är helg..inte för att det spelar mig någon roll..de e ju helg varenda dag..Fast fredagar e lite speciella..för då är det IDOL =) Kul Jul..

Idag ringde städ tanten,hon bad om ursäkt för att hon inte hade hört av sig,hon hade tydligen haft fullt upp..men är alla fall glad att hon ringde..På Tisdag 08.30 ska jag träffa henne,vi ska inte bara prata,vi ska tydligen städa ett hus tillsammans =) I Björklinge,alldeles precis bredvid min morbror..Jag e faktiskt inte ett dugg nervös,men de kanske kommer..Är mest rädd för att hon kommer att stå och glo på mig när jag städar,och tittar så jag tar alla hörn överallt =) Men de tror jag inte,vi delar nog upp oss..De är ju som sagt inte bara ett rum,utan ett helt hus..Hoppas det går bra..

Är barnfri nu ikväll också..Nova ska sova inne hos mamma å pappa inatt,så jag ska få sova ut imorgon..De ska bli SÅÅÅÅÅÅÅ skönt =D hoppas hon sover bra där inne bara,men de tror jag nog..

Nu blir det film och godis =)


Kärlek är det bästa <3


Min lilla ängel <3


13/10

Idag va vi och kollade på en liten kisse inne i stan..En sköldpaddsfärgad honkatt,den va jätte söt..så vi bestämde oss för att den skulle bli vår =) Så i slutet av nästa vecka så ska vi hämta henne..Bild kommer då =)

Nova har varit hemma från dagis idag med,hon fick komma idag ifall hon va frisk,men kände att hon lika bra kunde vara hemma veckan ut så hon är frisk å kry tills nästa vecka..jag har fortfarande ont i halsen,hostan verkar aldrig ge med sig :( Försökte få Nova att sova inne hos mamma å pappa i natt,men dom verkade inte så sugna på de,men imorgon kanske,om jag har tur :) Skulle va skönt att få sova ut en dag..lite längre än till halv 8 alla fall..
inte så mycket mer som har hänt idag faktiskt..vi har varit ute och lekt lite idag,de va ju så fint väder så man måste ju passa på..Vi gjorde lite sandkakor,sen va vi och hämtade ved,och Nova fick åka på skottkärran,de tycker hon är jätte roligt..sen ska hon helst hjälpa till att lägga i ved också..Gärna in i kaminen också =) Alltid när jag ska tända en brasa så ger hon mig ved som jag ska lägga in,sen säger hon Aj Aj..då menar hon att de är varmt,och hon vet att hon inte får röra om de är varmt..hihi sötnosen mig..

Nej nu ska jag kolla på film!





Måste ju lägga upp en bild på min älskade vovve också =)



Återbesök hos ögonläkaren!

Idag va vi med Nova till ögonläkaren igen,dom kollade hennes öga ifall de hade blivit bättre..De såg väl ut som sist ungefär..hon skelar inte lika mycket längre,så de e skönt..fast de har ju inte försvunnit helt,och de kommer det inte att göra heller sa dom..Men dom har uteslutit glasögon alla fall,så de blir i så fall en lapp eller operation..Men hon ville inte börja med lapp än,utan vi skulle vänta å se ett tag till,så vi ska på återbesök i mars,april igen..Så får vi hoppas att det är ännu bättre då,eller om lappen sätts på..Hon har alla fall ingen dålig syn på de ögat,utan hon ser lika bra på båda ögonen..så de är jätte bra =)
Skriver inte så ofta här längre,man måste ju ha nåt att skriva om också,och jag känner väl att jag inte har så mycket att komma med..Men ska försöka bli bätte på de..

Nova somnade innan 20.00 nu ikväll,hon sov ju inte nån ordentlig middag idag,så hon va väldigt trött,men de är skönt för mig,för då får jag lite ensam tid :)

Nu åter till mina beverly hills boxar =D


Nova i min BH :) och i väntrummet på sjukhuset
Lilla Isabell i mickes famn :)


4/10

Blev aldrig nåt inlägg igår,pga att Nova inte somnade förrän vid halv 12,de kliade så mycket i hennes tand som är på väg upp så hon va lite gnällig..
De hände inte så mycket igår,va gick på en liten promenad och kollade på hästarna,sen va vi ute och lekte lite..Ett litet kvällsbad för Novisen blev det också,man blir ju smutsig av att vara ute och leka i sandlådan =) Synd att vi inte har nåt badkar bara så Nova kunde få bada i lite större istället för den lilla baljan hon har..När vi bodde i stan så ville jag ha dusch istället,för det tar ju mindre plats,eftersom vi inte hade så stort badrum..Men nu vill jag så gärna ha badkar igen,för då kan man både duscha å bada om man vill..Men tyvärr så har vi inte plats för ett badkar,men i vårat egna hus så ska det alla fall finnas ett =)

Novisen är på dagis just nu,och jag kollar lite om det har kommit in några jobb,men verkar dåligt med de,men de förvånar mig inte..Sitter och funderar på när hon om städjobbet ska ringa..Är 1 vecka sen imorgon som vi pratades vid..så hon borde ju ringa snart..För hon sa ju faktiskt att hon skulle ringa upp..

Nej nu ska jag slänga in en tvätt,sen ta undan disken,om jag orkar :) Man blir ju såååååå SEG av att bara sitta här å inte göra nånting..



Nu är jag tillbaks


IGEN =) Förlåt om de tog lite tid,men jag har inte orkat suttit här och skrivit..man måste ju ha nåt att skriva om också,och just nu så är mina dagar dom samma..Jag går upp,ger Nova frukost,vi leker ute eller inne beror på väder..sen sover hon middag,jag latar mig..och bla bla bla..Så just nu så är det inte så mycket som händer..Fast kan ju försöka få till några rader alla fall..För er skull då =)

Har sökt ett jobb,ett städjobb..fick ett nr av emelie som jag skulle ringa,och dom lät väldigt positiva,så hon skulle ringa tillbaks om några dagar så skulle vi boka in en dag när vi skulle träffas..Så jag hoppas jag får det,de är på timmar,och man städar lägenheter..mer än så är det inte :)

De går super bra för Nova på dagis,hon trivs och har det jätte mysigt med alla barn å fröknar =) De är knappt så hon vill åka hem när man kommer,så de känns bra..
Inatt va det inge kul alls,sov knappt nånting för Nova gnällde nästan hela tiden,de är tänder på G igen,för hon bajsar konstant hela tiden,och de är bara som vatten..I morse bajsade hon ner hela pyjamasen,och hela sig,så de va bara in i duschen och skrubba..Dom där tänderna är aldrig roliga..

Tänk va tiden går fort,igår var det 1 år sen som Mickes pappa(han säger pappa) dog,så då va vi,och alla i hans familj till graven och la lite blommor,sen efter det så åkte allihopa hem till Anette & Tomas och åt massa mat..Allting va jätte gott..de bjöds på kött med potatisgratäng,med massa goda såser,köttfärs paj,sen en paj med fetaost och cashewnötter,den va super god..sen lite sallad å bröd,och ost å kex..Plus lite godis och sånt gott efter maten också =) Så nog blev man mätt alla fall..

Idag har det inte hänt så värst mycket,vi va hem till min morbror en sväng och fikade,och Nova va blyg som vanligt..fast så fort min moster frågade om hon ville ha en tablettask,då gick det väldigt bra =) men va gör man inte för lite godis ;)

Tänkte bjuda på lite bilder på min lilla sessa,va ju som sagt ett tag sen nu..3 hela veckor imorgon =) inte mycket har väl förändrats,hon e lika liten och spinkig som vanligt,och skallig e hon fortfarande =D hihi



Hittade min gamla gunghäst,den va rolig =)

Har börjar ritat,de är väldigt roligt,sen ska helst alla korkar
av också =)

Mjölk & Ostbollar funkar bra som kvällsmat :)

Helt slut efter en skrikig dag i stan


glass strut,mm va gott =D


Lånat kusinens bil

Mitt lilla hjärta <3


Ja de va väl allt jag hade att bjuda på för idag..men håll ut de kommer mer..kanske imorgon,eller någon annan dag,de beror på =)

Natti Natti

RSS 2.0